Održavanje WPC deckinga – Savjeti za dugotrajnost

Jedna od najvećih prednosti WPC deckinga je njegova jednostavnost održavanja. S nekoliko osnovnih koraka možete osigurati da vaš decking izgleda kao nov godinama.

Redovno čišćenje

WPC decking je dovoljno očistiti dva do tri puta godišnje visokotlačnim uređajem za vanjsko pranje. Ovo uklanja prljavštinu i osigurava da površina ostane čista i sigurna.

Bez potrebe za premazivanjem

Za razliku od tradicionalnih drvenih decking obloga, WPC decking ne zahtijeva premazivanje vanjskim uljima ili lakiranje. To znači manje troškova i manje posla za vas, uz zadržavanje atraktivnog izgleda i funkcionalnosti decking obloge.

Održavanje protukliznosti

WPC decking je dizajniran da bude protuklizan, čak i kad je mokar. Redovnim čišćenjem osiguravate da površina ostane sigurna za korištenje, posebno u područjima oko bazena ili na terasama.

WPC decking je idealan izbor za sve koji traže izdržljivu, ekološku i lako održivu vanjsku podnu oblogu. Njegove vrhunske performanse i atraktivan dizajn čine ga savršenim rješenjem za terase, vrtove i bazene. Uz pravilno održavanje, vaš WPC decking će vam pružiti dugogodišnju službu i estetski užitak.

U JAX-u trenutno nudimo posebne modele WPC deckinga na posebnoj pogodnosti (linkaj akciju). Posjetite nas i pronađite idealno rješenje za vaš vanjski prostor!

Kontaktirajte nas na drvo@jax.hr ili 051/585-140!

PODIJELI