O nama

O nama

JAX je regionalni lider u segmentu opskrbe tržišta građevnim materijalom. Glavna djelatnost tvrtke je trgovina građevnim materijalom, keramičkim pločicama i sanitarijama, vratima i podnim oblogama, alatom i zaštitnom opremom, te bazenima i bazenskom opremom. JAX pruža visokokvalitetnu prodajno-tehničku uslugu kod odabira i ugradnje građevnog materijala, materijala za opremanje interijera i okućnica renomiranih hrvatskih i inozemnih proizvođača. Svi zaposlenici tvrtke stručno su educirani kako bi svoje radne zadatke obavljali na najvišem mogućem nivou, a sve u cilju zadovoljstva kupaca te unapređenja razvoja i ugleda tvrtke.

Zašto JAX

Djelatnost

Nabava, prodaja i distribucija građevnog materijala te materijala za opremanje interijera i okućnica.

U Hrvatskoj smo izgradili i kontinuirano jačamo brand JAX kao sinonim za kvalitetne materijale koji grade dom uz visoku profesionalnu prodajno-tehničku uslugu.

Strategija

Naš zadatak je pružati kupcima i poslovnim partnerima visokokvalitetnu prodajno-tehničku uslugu kod odabira i ugradnje građevnog materijala, materijala za opremanje interijera i okućnica.

Uvažavajući želje i mogućnosti kupaca, pružamo visoku razinu prodajne usluge prodajom proizvoda renomiranih hrvatskih i inozemnih proizvođača isključivo visoke kvalitete.

Vizija

Biti lider na hrvatskom tržištu u svojoj domeni te kontinuirano poboljšavati i unaprijeđivati ponudu i usluge kako bi svi kupci i poslovni partneri bili maksimalno zadovoljni.

Ubuduće želimo jačati brand JAX kroz kontinuirano širenje prodajnog asortimana posebice sa materijalima koji zadovoljavaju najviše standarde ekonomične gradnje i uštede energenata.

Povijest i razvoj

Početak

Tvrtka Jadran – impex d.o.o. iz Kastva osnovana je 1992. godine. Današnji vlasnici osnovali su tvrtku kao malu trgovačku kuću koja svoj rad temelji na nabavi i prodaji kvalitetnih građevnih materijala, kvalitetnom pristupu kupcima te kontinuiranom razvoju. Od osnutka tvrtke, kada je tvrtka brojala četiri zaposlenika, rastom i razvojem, povećan je broj prodajnih centara na današnjih pet lokacija ali i broj zaposlenika, kojih danas ima gotovo 100.

Razvoj

Kao jedna od prvih tvrtki u segmentu opskrbe tržišta građevnim materijalom i opremom, Jadran – impex d.o.o. rano je zauzela poziciju lidera i do danas je nije izgubila. Razlog tome jesu stalna ulaganja i promjene na bolje od kojih menadžment tvrtke ne odustaje usprkos teškoj situaciji u gospodarskom okružju. Kao stabilni privredni subjekt, tvrtka je dobro pozicionirana na tržištu, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu, te uživa veliki ugled kod poslovnih partnera.

Udruženja

Od 2006.godine Jadran – impex d.o.o. član je Grandal grupe – najvećeg udruženja trgovaca građevnim materijalom u Hrvatskoj. U 2009. godini, Jadran – impex d.o.o. postao je korisnik certifikata ISO 9001 za organizaciju poslovanja, a od travnja 2014. godine je član europskog udruženja trgovačkih kuća i proizvođača građevnih materijala – UFEMAT-a.

Proizvodnja

Proizvodi

Naš prodajni asortiman pozorno je definiran od inozemnih i domaćih proizvođača koji zadovoljavaju najviše kriterije o modernim i ekonomičnim proizvodima koji nisu štetni za okolinu.

Kupci

Tvrtka ima velik broj dugogodišnjih vjernih kupaca: građevinske tvrtke, obrtnici vezani uz građevinarstvo, investitori, te građani, što kazuje da je kvaliteta proizvoda i usluga prilagođena potrebama kupaca. Zadovoljan kupac koji se ponovo vraća u tvrtku primarna je zadaća i osnova poslovanja.

Tim

Svi zaposlenici stručno su educirani kako bi svoje radne zadatke obavljali na najvišem mogućem nivou, a sve u cilju unapređenja razvoja i ugleda tvrtke.

Reference

Omiljeni partner u projektima izgradnje.

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

Novosti i savjeti za uređenje doma

Novosti | 30. travnja, 2024

Ne propustite – Sika dolazi u JAX Kastav!

Novosti | 3. travnja, 2024

Ne propustite priliku za uređenje okućnice: Semmelrock proizvodi po super cijenama!

Novosti | 29. ožujka, 2024

Nevjerojatne opcije za opremanje kupaonica u JAX-u!

Novosti | 26. ožujka, 2024

Otkrijte Olympia premium proizvode za kupaonicu – Uskoro dostupni u JAX!

Novosti | 26. ožujka, 2024

Novo i ekskluzivno u JAX-u: Kvarner Silver Ploča za okućnice

Novosti | 21. ožujka, 2024

Uređenje izložbenog vrta JAX-a i Semmelrocka!

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h