Proizvođač:

PVC sokl FLESP 60

8,50 €/kom.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

PVC zidni sokl FLESP 60 je sokl modernog ravnog dizajna za sve vrste podnih obloga, a zbog svojstva vodootpornosti preporuča se i za vinil podove kao i za keramičke pločice.

Praktičan, moderan, sjajan sokl je dostupan u bijeloj boji, imitacijama drva i kamena koje odgovaraju podu u bilo kojoj nijansi, a također i boji zida. Ovaj sokl odlično povezuje podnu oblogu s dizajnom interijera u industrijskom stilu. Sokl je izrađen od materijala Videlit bez mikropora i premazan je specijalnim završnim slojem COEX koji omogućava jednostavnije održavanje i trajnost. 

Fleksibilnost osigurava savršeno prianjanje na zidove, čak i na neravnim mjestima.

Montaža: montažnim građevinskim ljepilom. Sokl nema gotove kutne završetke te ga je potrebno rezati pod kutem na unutarnjim i vanjskim spojevima.

_
ROBA PO NARUDŽBI. ROK ISPORUKE 10-15 RADNIH DANA. 
Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h