Proizvođač:

PVC podni sokl STIQ S0611

7,44 €/kom.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Podni sokl STIQ je modernog ravnog dizajna za sve vrste podnih obloga, a zbog svojstva vodootpornosti preporuča se i za vinil podove kao i za keramičke pločice.

Dimenzije: 60 x 10 x 2200 mm

Praktičan i moderan Stiq sokl dostupan je u bijeloj boji, koja odgovara podu u bilo kojoj nijansi, a također i boji zida. Ovaj sokl odlično povezuje pod s dizajnom interijera u skandinavskom i industrijskom stilu. Sokl je izrađen od materijala Videlit bez mikropora i premazan je specijalnim završnim slojem COEX koji omogućava jednostavnije održavanje i trajnost. 

Fleksibilnost osigurava savršeno prianjanje na zidove, čak i na neravnim mjestima.

Montaža: uz pomoć montažnog ljepila. Sokl nema gotove kutne završetke te ga je potrebno rezati pod kutem na unutarnjim i vanjskim spojevima.

_
ROBA PO NARUDŽBI. ROK ISPORUKE 10-15 RADNIH DANA. 
Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara