Proizvođač:

PVC sokl Indo 70

6,38 €/kom.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Moderni sokl dostupan u širokom rasponu boja.

Indo kolekcija sadrži 33 boje koje odražavaju drvo, kamen, beton i metal koje se bez problema mogu uskladiti s drvenim, laminatnim, keramičkim ili vinil podovima. Sokl je proizveden najnovijim tehnologijama koje vjerno imitiraju prirodnu površinu drveta (godove). Iako je proizveden od PVC-a nakon postavljanja gubi se dojam “plastike” na podu.

Visok je 70 mm čime se podiže izgled svakog poda dajući dojam luksuza.

Sokl je vodootporan te se preporučuje također i za postavljanje na obloge na kojima je moguća pojava vode (npr. keramičkim pločicama u kupaonici, hodniku i sl).

26 mm debljine u donjem dijelu je i više nego dovoljno za skrivanje dilatacijskih praznina, ali će biti dovoljno i za skrivanje električnih ili TV kabela te za pokrivanje čak i proširenih dilatacijskih praznina na velikoj površini. Sokl se sastoji iz dva dijela – vodilice koja se montira na zid i prednje maske. Vodilica se može montirati na 2 načina – tiplama i vijcima ili uz pomoć profi klamerice. 

Dodaci za Indo sokl:
  • Vanjski kut
  • Unutarnji kut
  • Lijevi + desni završetak
  • Spojni dio
_
ROBA PO NARUDŽBI. ROK ISPORUKE 7-10 RADNIH DANA.
Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara