Proizvođač:

Podna obloga za klinike Silver Knight Diamond Tech (samodezinficirajuća)

Cijena na upit

Podna obloga Silver Knight Diamond Tech – najhigijenskija vinilna površina

Čvrsti heterogeni pod – 0,7 mm habajućeg sloja
Silver Knight površinski proizvodi posebno su aktualni ovih dana, budući da je dezinfekcija postala jedna od najvažnijih značajki naših života. Zidne i podne vinilne obloge izrađene Graboplastovom vlastitom patentiranom tehnologijom zahvaljujući posebnoj površini samodezinficiraju, što znači da uništavaju patogene bez upotrebe kemikalija. Proizvodi Silver Knight ne sadrže umjetne antibiotike na koje uzročnici bolesti mogu postati rezistentni, njihovu učinkovitost potvrđuje ISO 21702 test prema kojem učinkovito djeluju i protiv ljudskog koronavirusa.

Idealna za:

  • bolnice, klinike, ambulante
  • društveni domovi, ustanove za njegu starijih osoba
  • škole, vrtići i druge obrazovne ustanove
  • uredi, radna mjesta
  • ugostiteljske jedinice, mjesta za zabavu

Dimenzije: debljina 2mm/2m x 20m, rola 40m2

Proizvod Silver Knight Diamond Tech je heterogena podna obloga čvrste strukture debljine 2,0 mm, koja se preporučuje za unutarnju upotrebu u teškim uvjetima. Zbog svog kompaktnog sustava posebno je prikladan za bolničku upotrebu, teški kreveti i kotrljajuća oprema ne ostavljaju tragove na njegovoj površini zbog izuzetno malog zaostalog utjecaja. Još jedna prednost proizvoda je što pruža izdržljivu osnovu za dugotrajnu higijenu koja se lako čisti i bez problema

Mogućnost dostave diljem Hrvatske. Samo za projekte.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h