Proizvođač:

Parket za amaterska natjecanja Spring Air Elite

Cijena na upit

Parket za amaterska natjecanja u sportu Spring Air Elite s loptom Spring Air Elite – optimalan sustav sportskog parketa za široku primjenu

Fino podešen s inženjerskom preciznošću, ovaj sustav nije samo tehnički napredan, već je dostupan u širokom rasponu školskih, sveučilišnih i gradskih sportskih dvorana.

Namjena: za timske sportove s loptom (na primjer košarka, rukomet, odbojka, mali nogomet itd.) i natjecanja

Graboplastov najprodavaniji sustav sportskih podova je onaj na koji korisnici mogu računati u svakom trenutku, bilo da se radi o natjecanjima, napornim treninzima ili čak satovima tjelesnog odgoja. Njegova modularna, fleksibilna podloga s letvicama pruža optimalnu apsorpciju udaraca za blagu i tešku upotrebu. Posebno dizajnirana membrana osigurava odvod pare iz tla. Lakirana površina ima idealne karakteristike klizanja i prianjanja kako bi spriječila ozljede uzrokovane nekontroliranim kretanjem. Performanse sustava certificirane su prema EN14904.

Zahvaljujući posebnom tvorničkom premazu sportskog laka, površina se može odmah obojiti i koristiti odmah nakon postavljanja.

Dimenzije parketne ploče: 2250 x 190 x 18 mm
Jedinica pakiranja parketa: 2.565 m2 po svežnju (1 svežanj sadrži 6 ploča)
Ukupna debljina sustava: 46 mm

Odobreno od međunarodne košarkaške organizacije FIBA: certifikat

Mogućnost dostave diljem Hrvatske. Samo za projekte.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara