Proizvođač:

Parket za profesionalna natjecanja Strong Air Elite

Cijena na upit

Parket za profesionalna natjecanja u sportu Strong Air EliteStrong Air Elite – ekstremno izdržljiv

Izdržljiv, robustan sustav sportskih parketa za profesionalne uvjete natjecanja, s parketom od 22 mm. Stajanje i performanse u svim uvjetima. Graboplastov ‘big gun’ kada su u pitanju sistemska rješenja sportskog parketa. Dizajniran za profesionalnu upotrebu, može izdržati ultra visoka opterećenja.

Namjena:

  • natjecateljski sport
  • gradske i sveučilišne dvorane
  • višesportske svrhe

Sustav se temelji na fleksibilnoj strukturi zahvaljujući modularnoj jedinici s letvicama koja se ljulja i koja je dopunjena posebnim slojem pjene, koji apsorbira energiju udarca sportaševa doskoka na tlo, pružajući izvanrednu zaštitu zglobova. Prekriven je otpornim parketom debljine 22 mm. Posebno dizajnirana membrana osigurava dobar odvod pare iz podloge. Lakirana površina ima idealne karakteristike klizanja i prianjanja kako bi spriječila ozljede uzrokovane nekontroliranim kretanjem. Ispunjavajući zahtjeve EN 14904 “sportskog standarda”, spreman je za najteže ligaške okršaje.

Zahvaljujući posebnom tvorničkom premazu sportskog laka, površina se može odmah obojiti i koristiti odmah nakon postavljanja.

Dimenzije parketne ploče: 2250x190x22 mm
Jedinica pakiranja parketa: 1,71 m2/svežnji (1 snop sadrži 4 daske)
Ukupna debljina sustava: 50 m

Odobreno od međunarodne košarkaške organizacije FIBA: certifikat

Mogućnost dostave diljem Hrvatske. Samo za projekte.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h