Proizvođač:

Zidna obloga za javne objekte Silver Knight

Cijena na upit

Zidna obloga za javne objekte Silver Knight – otporna na bakterije i viruse

Silver Knight Wall je samodezinficirajuća vinilna zidna obloga debljine 1,5 mm, širine 1,5 m koja pruža jedinstvenu, higijensku površinu. Ima veliku dimenzionalnu stabilnost zahvaljujući ugrađenom ojačanju od stakloplastike, a njegova fleksibilnost i niska specifična masa omogućuju nanošenje na okomite i vodoravne površine.

Jedan od artikala svjetski patentirane Graboplast Silver Knight palete proizvoda je Silver Knight Wall koji je zahvaljujući posebnoj tehnologiji izrade sposoban uništavati mikroorganizme, uključujući viruse i bakterije, bez upotrebe bilo kakvih kemikalija. Učinak dezinficijensa obično traje samo određeno razdoblje, za razliku od Grabo Silver Knight površine koja uspostavlja mikrookruženje koje nije prikladno za kolonizaciju patogena, osiguravajući trajan i kontinuiran učinak. Testiranja neovisnih, međunarodnih laboratorija pokazuju da se preko 99% čak i opasnih bakterija otpornih na antibiotike, poput MRSA ili E-coli, eliminira na površini Grabo Silver Knight obloga, a dokazano je da površina neutralizira učinak ljudski koronavirus.

Namjena:

  • Zdravstvene ustanove, klinike
  • Starački domovi, ustanove za njegu starijih osoba
  • Škole, vrtići, druge obrazovne ustanove
  • Uredi, radna mjesta
  • Ugostiteljske jedinice, klubovi

Mogućnost dostave diljem Hrvatske. Samo za projekte.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h