23.09.2019

Semmelrock izložbeni vrt u PC Kukuljanovo

Semmelrock izložbeni vrt u PC Kukuljanovo

U prodajnom centru JAX Kukuljanovo u četvrtak, 26. rujna otvoren je izložbeno-prodajni vrt opločnika i betonske galanterije Semmelrock.


Otvorenjem ovog atraktivnog izložbeno-prodajnog vrta kupcima se pruža potpuni doživljaj proizvoda za uređenje dvorišta, vrtova i ostalih vanjskih površina. Također, olakšava im se odabir boja, oblika, formata i dizajna te pružaju zanimljive ideje za oblikovanje okoliša s primjerima slaganja opločnika, ploča, zidića, rubnjaka, cvjetnjaka...

U bogatoj ponudi Semmelrock proizvoda svatko može pronaći nešto po svom ukusu i mjeri svoje okućnice, elemente koji će zadovoljiti funkcionalnost ali i pridonijeti ljepoti dvorišta odnosno vrta.
JAX prodajni savjetnici  na raspolaganju su za sve upite o asortimanu, odabiru i načinima ugradnje betonskih elemenata. 

 

Semmelrock Stein + Design

Već 60 godina Semmelrock Stein + Design postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama proizvodnje betonskih opločnika, ploča i ostalih betonskih proizvoda čime su se u srednjoj i istočnoj Europi etablirali kao vodeći stručnjaci u oblikovanju vanjskih površina. 
 

2020 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.