Otkrijte Olympia premium proizvode za kupaonicu – Uskoro dostupni u JAX!

JAX s ponosom najavljuje dolasku ekskluzivnih proizvoda Olympia Ceramica, vodećeg brenda u dizajnu i izradi vrhunskih sanitarnih oprema.

Od elegantnih i funkcionalnih rješenja do inovativnih koncepata koji spajaju estetiku i sigurnost, Olympia nudi sve što vam je potrebno za stvaranje luksuzne i sofisticirane kupaonice.

Upoznajte se s nekim od proizvoda koji uskoro stižu u JAX:

OMNIA:
  • Sistem za dizajniranje sigurne kupaonice: OMNIA nudi širok izbor rješenja za sve potrebe, od sigurnosnih ručki i stolica za tuširanje do dizajnerskih sanitarnih oprema.
  • Sanitarni modul: inteligentno rješenje za jednostavnu instalaciju, održavanje i skidanje sanitarnih oprema.
  • Ostali pomoćni proizvodi: OMNIA nudi i niz dodatnih proizvoda koji će učiniti vašu kupaonicu funkcionalnijom i ugodnijom.
  • Univerzalni dizajn: Omnia proizvodi se lako integriraju u postojeće dizajne kupaonica, bez potrebe za većim prepravkama.

Primjer:
Zamislite da imate hotel s 20 soba. Dvije sobe su opremljene za osobe s invaliditetom. U sezoni kada je potražnja za ovim sobama mala, možete ih u roku od nekoliko minuta preurediti u standardne sobe i tako povećati broj dostupnih soba za rezervaciju. Uklanjanje proizvoda sa zida je jednostavno te nakon uklanjanja proizvoda na zidu ostaje samo ‘maskica’ koja se estetski uklapa u dizajn standardne kupaonice.

TORNADO WC školjka:
  • Inovativni dizajn: Tornado školjka odlikuje se elegantnim i zaobljenim linijama koje u unutrašnjosti reproduciraju oblik vrtloga.
  • Efikasan i tih odvod: ova inovativna konstrukcija osigurava snažan i tih odvod s minimalnom potrošnjom vode.
  • Raznovrsne boje: Tornado školjka dostupna je u raznim nijansama mat i sjajnih boja.

 

Osim navedenih, JAX će nuditi i mnoštvo drugih Olympia proizvoda. Posjetite nas i otkrijte svijet beskrajnih mogućnosti za dizajniranje kupaonice!

Proizvodi će biti dostupni samo u JAX prodajnim centrima. Pratite nas na društvenim mrežama i budite u toku s najnovijim vijestima!

PODIJELI