Uskoro stiže ekskluzivno u JAX: Togama Mythos – revolucionarni bazenski mozaik!

Otkrijte zašto je Mythos idealan izbor za svaki bazen.

 

Ovaj prekrasni mozaik podignut će estetiku svakog bazena na sasvim novi nivo, zahvaljujući svojim inovativnim materijalima i prekrasnom dizajnu.

Mythos se ističe čvrstom poliuretanskom mrežicom, koja je daleko otpornija na klor i druge kemikalije za bazen u odnosu na standardne mrežice. To rezultira dužim životnim vijekom bazenskog mozaika.

Inspiriran prirodom, Mythos nudi spektakularne boje koje se protežu od duboke plave boje mora do zemljanih nijansi, savršeno dopunjujući okruženje oko bazena.

Togama – Više od mozaika

JAX s ponosom nudi proizvode renomirane tvrtke Togama, koja je sinonim za inovativne i vrhunske mozaike. Njihovi proizvodi kombiniraju vrhunsku funkcionalnost s estetskim izgledom, nudeći neograničenu inspiraciju za projekte dizajna interijera i eksterijera.

Prednosti Togama mozaika:

  • Inovacija: Togama neprestano istražuje nove tehnološke i dizajnerske mogućnosti, nudeći mozaike koji su na vrhu trendova i funkcionalnosti.
  • Pouzdanost: proizvodi su testirani i certificirani da ispunjavaju najstrože standarde kvalitete, nudeći dugotrajnost i pouzdanost.
  • Posvećenost estetici: nudi širok spektar boja, stilova i tekstura mozaika, savršeno prilagođenih individualnim potrebama i ukusima.
  • Ekološka svijest: Togama se posvećuje održivosti i koristi 100% reciklirano staklo za izradu svojih mozaika.

Ovaj revolucionarni mozaik možete nabaviti samo u JAX prodajnim centrima po cijeni od 26,74 € /m2.

Pogledajte video i otkrijte tajne izrade Mythos bazenskog mozaika:

Uzdignite svoj bazen na razinu luksuza s Togama kvalitetom i JAX pouzdanošću!

PODIJELI