Samo u Jax-u
Proizvođač:

Bazenski mozaik Mythos

26,74 €/m2

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Samo u JAX-u!

Ovaj prekrasni mozaik podignut će estetiku svakog bazena na sasvim novi nivo, zahvaljujući svojim inovativnim materijalima i prekrasnom dizajnu.

Mythos se ističe čvrstom poliuretanskom mrežicom, koja je daleko otpornija na klor i druge kemikalije za bazen u odnosu na standardne mrežice. To rezultira dužim životnim vijekom bazenskog mozaika.

Inspiriran prirodom, Mythos nudi spektakularne boje koje se protežu od duboke plave boje mora do zemljanih nijansi, savršeno dopunjujući okruženje oko bazena.

Prednosti Togama mozaika:

  • Inovacija: Togama neprestano istražuje nove tehnološke i dizajnerske mogućnosti, nudeći mozaike koji su na vrhu trendova i funkcionalnosti.
  • Pouzdanost: proizvodi su testirani i certificirani da ispunjavaju najstrože standarde kvalitete, nudeći dugotrajnost i pouzdanost.
  • Posvećenost estetici: nudi širok spektar boja, stilova i tekstura mozaika, savršeno prilagođenih individualnim potrebama i ukusima.
  • Ekološka svijest: Togama se posvećuje održivosti i koristi 100% reciklirano staklo za izradu svojih mozaika.

Pogledajte video i otkrijte tajne izrade Mythos bazenskog mozaika:

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

Slični proizvodi

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara