21.06.2018

LVT vinilni podovi Arbiton - NOVO U PONUDI

LVT vinilni podovi Arbiton - NOVO U PONUDI
Arbiton  LVT vinil podovi nova su generacija visokokvalitenih vinilnih podnih obloga, modernog dizajna i  vrlo ugodnih za hodanje.  Izuzetno su otporni na habanje, vodootporni su, jednostavni za postavljanje i održavanje.  Karakterizira ih i visoka protukliznost, negorivost, antistatičnost i antibakterijska svojstva. U svom sastavu nemaju ftalate i druge opasne tvari te se mogu 100% reciklirati.
Svojim izgledom i karakteristikama vinilni podovi omogućavaju postavljanje jedne vrste poda u svim prostorijama stambenog prostora. Zbog svoje vrlo vjerne imitacije izgleda parketa, keramičkih pločica i kamena lako se uklapaju u sve ambijente.
Nova kolekcija ARBITON Luxury Vinyl Tiles nudi dvije vrste LVT podova, one koje se postavljaju lijepljenjem (AROQ) i sistem CLICK, bez lijepljenja (Amaron i Liberal).
Kolekcije Arbiton Click AMARON i LIBERAL karakterizira nova mineralna jezgra HD Mineral Core nastala miješanjem kamenih minerala i naprednih polimera na bazi karbona.  Ova jezgra daje stabilnost vinil pločama koja je dvostruko veća u odnosu na tradicionalne LVT podove. Arbiton Luxury Vinyl Tiles  zahvaljujući karakteristikama HD Mineral Core jezgre pogodni su i za podno grijanje.
U okviru Arbiton LVT kolekcije u ponudi su lajsne visina 60 i 80 mm u identičnim dekorima kao i podovi, te podloge za postavljanje.
Katalog Arbiton LTV podnih obloga pogledajte na linku,
a više o prednostima doznajte ovdje ili se obratite prodajnom osoblju odjela vrata i podnih obloga.

 
2019 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.