Podna rješenja za projektante: baletni i plesni studio, festivali i modne revije

Podna rješenja za projektante: baletni i plesni studio, festivali i modne revije

Baletni i plesni centri zahtijevaju posebnu vrstu podnih obloga koja će izdržati duge sate grupnih koreografija, ali i biti sigurna za plesače.

Isto tako, odlazak na festivale i manifestacije zahtjeva pod koji se može jednostavno (raz)montirati te pružiti jednaku kvalitetu kao i u samom centru ili studiju. Upravo zato, Graboplast je osmislio rješenja posebno za te svrhe. Pregledajte našu ponudu podnih obloga za plesne i baletne svrhe, koncerte te modne revije i događanja.

Podovi za baletni studio

Podna obloga za balet Ballerina – mala težina i jednostavna montaža

Za baletne centre, gdje se prakticiraju grupne koreografije sa čestim skokovima i strelovitim pokretima, važno je misliti na zaštitu plesača. Graboplast je zato izradio podne obloge namijenjene upravo s tim na umu, specijalizirane za balet.

Povećana debljina podne obloge pruža plesačima zaštitu pri udaru, što ga čini idealnim pokrovom za plesove s čestim strelovitim pokretima i skokovima.

Jedna od takvih podnih obloga je Plié. Poseban dizajn površine omogućuje fine pokrete bez opasnosti od klizanja. Zahvaljujući dvostranom dizajnu, Plié pruža kompaktno rješenje za vježbanje i nastupe. Kao rezultat njegove male težine i fleksibilnosti, jednostavno ga je razmotati i podići kada mijenjate strane i tijekom obilazaka. Zahvaljujući ojačanju od staklenih vlakana ima izvrsna svojstva zadržavanja veličine. Njegova kompaktna struktura ne upija zvuk, pa plesačima omogućuje dovoljnu kontrolu ritma. Prikladan je kao privremena ili trajna obloga – idealan izbor za studije, pozornice i turneje.

Podna obloga za balet Plié – povećana debljina pruža plesačima posebnu zaštitu pri udaru, što ga čini idealnim pokrovom za plesove s čestim strelovitim pokretima i skokovima.

Za balet preporučamo i podnu oblogu Grabolett – dvobojni kompaktni pod s ojačenjem od stakloplastike te podnu oblogu Ballerina – jednostrani baletni pod s glatkom površinom.

Podovi za modne revije i događanja

Podna obloga Las Vegas Lux

Ukoliko se radi o nekom događanju poput modne revije, festivala, snimanja za TV ili film, preporučamo podnu oblogu Las Vegas Lux. Obloga visokog sjaja pruža impresivan izgled i stvara interijer svjetske klase. Proizvod se brzo postavlja ravno zahvaljujući svojoj kompaktnoj širini od 1,5 m i težini od 1,3 kg/m2, lakoj za transport. Reflektirajuća površina pomaže u nadopunjavanju mogućnosti primijenjene tehnologije osvjetljenja, stvarajući još impozantniji i svečaniji spektakl za svaki događaj.

Brzo postavljanje i elegantna refektirajuća površina – Las Vegas Lux

Za privremena događanja, manifestacije i festivale preporučamo i podnu oblogu Unifloor – jedan od najpopularnijih Graboplast proizvoda.

Podovi za plesni studio

Kao i kod baletnih studija, plesni centri trebaju imati izdržljive i otporne površine, ali i čuvati zglobove plesača, neovisno o vrsti plesa.

Podna obloga za plesne dvorane Evidance 25

Upravo zato Graboplast je osmislio Evidance podne obloge. Zahvaljujući ukupnoj debljini od 2,5 ili 6 mm i iznimno debelom habajućem sloju, proizvodi su iznimno izdržljivi i otporni na čestu upotrebu, unatoč svojoj fleksibilnosti. Ojačanje od staklenih vlakana osigurava izvrsnu stabilnost dimenzija.

Podovi  se mogu postavljati toplim i hladnim zavarivanjem, što olakšava rad profesionalnih podopolagača.

Evidance 25 je multidance podij s prešanom površinom – prikladan za većinu plesnih stilova

Dostupni su pod Evidance 25 i Evidance 60, a za plesne studije preporučamo i pod Broadway 20 razvijen je za trajnu upotrebu.

Podovi za koncertne turneje

Podna obloga za turneju ili plesnu dvoranu Duett

Pri koncertnim turnejama ili nastupima, važno je imati sigurnu podnu oblogu koja se može brzo razmotati i ponovno smotati. Za tu svrhu preporučamo podnu oblogu Duett. Dodatno, jednostavna je i promjena strane koja se trenutno koristi.

Koje su dostupne boje podnih rješenja?

Proizvodi su dostupni u više boja, a za poneke je kod individualne narudžbe moguća i izrada prema RAL i Pantone kodovima boja. Boje pregledajte ovdje.

Koje su mogućnosti dostave?

Sva navedena rješenja moguće je dostaviti diljem Hrvatske.

 

Za više informacija, tehničku dokumentaciju i cijene molimo kontaktirate naš odjel Vrata i podnih obloga na drvo@jax.hr, telefonski na 051/585-140 ili putem kontakt forme na web stranici.

PODIJELI