Proces odabira opločnika

Opločnici su ključni dio svakog eksterijera, okućnice i vrta. Pri kupnji je važno osigurati dugotrajne i kvalitetne opločnike koji su dobri za sve vremenske uvjete i sve vaše potrebe.

Proces se može činiti dugotrajnim i teškim, no uz pravu podršku, vrlo je jednostavan. Donosimo nekoliko koraka uz koje ćete realizirati svoju idealnu okućnicu bez stresa!

1. Tražim opločnik!

Ako planirate uređenje svoje okućnice, prvi korak je odlazak u JAX gdje ćete moći razgovarati sa stručnim prodajnim osobljem i provjeriti ponudu. Ukoliko preferirate, možete nas kontaktirati i putem maila ili telefona.

2. Stručni izvid situacije

JAX osoblje spojit će vas sa prodajnim predstavnikom iz Semmelrocka, s kojim ćete dogovoriti sastanak na terenu (vašoj okućnici). Prodajni predstavnik će zatim snimiti postojeću situaciju na terenu, uključujući kuću, fasadu, zidove i okoliš te predložiti materijal koji će odgovarati vašoj okućnici.

Bitno je reći hoće li opločnik biti vozni ili pješački, što čini veliku razliku pri izboru.

3. Kako će izgledati moja okućnica?

Zatim ćete sa Semmelrock stručnjakom prelistati katalog „Ideje za vrt“ te odabrati neke od ponuđenih opločnika, a možete zatražiti i idejno rješenje. U ovom slučaju, Semmelrock predstavnik će fotografirati vašu okućnicu te skupa sa tlocrtom i mjerama poslati u CAD odjel, gdje će napraviti vizualizaciju i specifikaciju svih potrebnih materijala za narudžbu.

Ukoliko želite sami napraviti vizualizaciju, možete iskoristiti mobilnu aplikaciju Garden Visions, pomoću koje možete odmah vidjeti kako razni opločnici izgledaju na vašoj okućnici.

Garden Visions
Garden Visions

4. Odabir opločnika

Nakon sastanka, sa Semmelrock prodajnim predstavnikom odlazite u JAX prodajni centar Kukuljanovo, gdje se nalazi najveći Semmelrock izložbeni vrt u regiji, u kojem možete odmah vidjeti sve opločnike uživo.

   

Kad odaberete opločnik za sebe, u JAX-u zatražite službenu ponudu, nakon čega dolazi do realizacije narudžbe.

I to je to! Izbor opločnika možete odraditi u kratkom roku, uz potpunu podršku stručnjaka te detaljnu vizualizaciju prije kupnje.

Ponudu Semmelrock opločnika provjerite ovdje, a za sva pitanja i dogovor sastanka, kontaktirajte nas putem web stranice ili nas posjetite u centru Kukuljanovo!

 

PODIJELI