Kako urediti malu kupaonicu?

Kako urediti malu kupaonicu?

Kako u malu kupaonicu postaviti sve ono što bi jedna kupaonica trebala imati?

Prilikom projektiranja kuća često za kupaonicu ostane tek nekoliko kvadrata prostora, a mala kupaonica nerijetka je pojava u zgradama sa stanovima. Iako se čini da mala kupaonica zahtjeva manje truda za uređenje, ona zapravo zahtjeva puno više, upravo kako bi se svaki kutak kupaonice maksimalno iskoristio i bio funkcionalan. Donosimo nekoliko savjeta za jednostavno uređenje kupaonice uz koje ćete dobiti maksimum od svoje kupaonice.

1. Zamijenite kadu tuš kabinom

U malim kupaonicama tuš kabina bi uvijek trebala imati prednost pred kadom. Prozirna stakla vizualno ne smanjuju kupaonicu, a na taj način ćete uštedjeti na prostoru i dodati vrijednost vašem domu.

2. Odaberite prave teksture i uzorke

Iako mnogi smatraju da tamne boje i jaki uzorci nisu dobra ideja za male prostore, upravo oni daju dubinu kupaonici te stvaraju iluziju većeg prostora, stoga se nemojte bojati igrati s različitim uzorcima.

mala kupaonica

3. Iskoristite zidove

Preporučamo postavljanje jednostavnih polica i stalaža za kupaonske potrepštine i ručnike, a izvrsne su i radijator-ljestve koje, osim što griju kupaonicu, suše vaše ručnike.

Ujedno postavite i viseće sanitarije i kupaonski namještaj, s čime ćete dobiti  privid većeg prostora, a i olakšat ćete proces čišćenja.

4. Postavite ogledala

Na vaše zidove također možete postaviti ogledala velikih površina kako biste stvorili iluziju većeg prostora.

 

Uz ove savjete, vaša mala kupaonica postat će vaše omiljeno mjesto u domu, a vaš prostor bit će maksimalno iskorišten i funkcionalan.

 

Pregledajte našu ponudu sanitarija i kupaonskog namještaja ovdje, a za dodatne preporuke te akcijske ponude, svakako nas kontaktirajte!

PODIJELI