Solarni tuš kao ekonomično ljetno rješenje

Pri uređenju bazenskog okoliša, posljednjih se godina kao neizostavan dodatak javlja solarni tuš.

Prednosti ugradnje ovog tipa vanjskog tuša su višestruke, od jednostavnosti instalacije, iskorištavanja sunčeve energije pa do lakšeg održavanja klasičnih i hidromasažnih bazena. Donosimo nekoliko razloga za odabir solarnog tuša!

1. Iskorištavanje sunčeve energije za grijanje

U vrijeme kad cijene energenata „divljaju“, na svakom je koraku poželjno iskoristiti energiju iz prirodnih izvora. Solarni tuševi imaju rezervoare za vodu kapaciteta između 30 i 40 L, koji se zbog svoje crne boje griju izlaganjem sunčevim zrakama. 

2. Instalacija uz bazen

Vlasnicima bazena dobro je poznato pitanje „masne linije“, i muka koje prate njezino uklanjanje sa stjenki bazena.

Međunarodni bonton korištenja bazena uključuje tuširanje prije ulaska u bazensku vodu, iz higijenskih, ali i praktičnih razloga, stoga je dobro imati tuš odmah uz bazen.

Svakojake kreme, ulja, marmelade i slični proizvodi za sunčanje i tamnjenje nisu nešto u čemu se bilo tko želi kupati, zato je solarni tuš spas za vlasnike i korisnike bazena.

3. Jednostavna instalacija

Za solarni tuš potrebno je osigurati dovod hladne vode, te osigurati stabilnost pri instalaciji koristeći odgovarajući instalacijski materijal, u skladu s podlogom. Tijekom zime, rezervoar vode se prazni, a zbog jednostavnog učvršćivanja pomoću četiri vijka, možete ga i demontirati i spremiti, za dužu trajnost svakog tuša.

4. Osvježenje na vlastitoj terasi

Tijekom sparnih i toplih ljetnih dana i noći, najljepše je osvježenje potražiti na vlastitoj terasi ispod solarnog tuša. Uživajte u ljetnom tuširanju kao nikad prije!

 

Ovaj mjesec solarni tuševi su na akciji u JAX-u, a ponudu možete pregledati ovdje. Ukoliko trebate pomoć pri izboru, kontaktirajte naš odjel bazena putem kontakt forme na dnu sljedeće poveznice.

PODIJELI