6 koraka za sanaciju krova

Sanacija krova se odnosi na djelomično ili kompletno obnavljanje krova kuće ili zgrade.

U sanaciju krova kreće se kada je uočena dotrajalost krova ili kada se radi prenamjena prostora tavana u stambeni prostor.  Izvedeni radovi imaju za cilj povećati nosivost krova, poboljšati zaštitu i produžiti vijek trajanja krova.

S obzirom na bespovratne subvencije države koje se odnose na unaprjeđenje toplinske izolacije krova sve više se saniraju krovovi s ciljem unaprjeđenja energetske učinkovitosti. Navedeno znači uštede u grijanju i hlađenju, te povećanju toplinske zaštite cijelog objekta. JAX u ponudi ima široku paletu krovnih sustava, od glinenih i betonskih crijepova do limenih ploča renomiranih europskih i domaćih proizvođača.

U našim prodajnim centrima možete dobiti JAX KOMPLETNU USLUGU za sanaciju krova koja se sastoji od 6 koraka:

1. korak – Stručni savjeti
Posjetite JAX prodajne centre i zatražite besplatne savjete o krovnim sustavima iz naše ponude. Stručno prodajno osoblje će Vas upoznati sa krovnim sustavima, te savjetovati prilikom odabira materijala, te Vam ponuditi optimalno rješenje za Vaš krov. U suradnji sa našim partnerima – dobavljačima krovnih sustava, možemo Vam organizirati izvid Vašeg objekta kako bi se prikupili svi potrebni podaci za sanaciju krova i utvrdilo stvarno stanje Vašeg krova.

2. korak – Ponuda za sanaciju krova
Nakon izvida Vašeg objekta, pristupiti ćemo detaljnoj izradi ponude koja sadržava kompletan materijal potreban za sanaciju krova. JAX ponuda obuhvaća kompletni krovni sustav, uslugu sve na jednom mjestu i raspoloživost robe u najkraćem vremenu. Ponude se izrađuju uz podršku proizvođača krovnih sustava, te Vam stoji na raspolaganju i usluga projekcije krova sa svim potrebnim elementima.

3. korak – Preporuka za krovopokrivača
Kako bi sanacija krova bila uspješna, potrebno je odabrati krovopokrivača koji je stručan za navedene radove. Izvođenje radova je najvažniji dio kod sanacije krova, te ćemo Vam preporučiti stručne krovopokrivače. Odabirom stručnog krovopokrivač ostvarujete pravo na jamstvo proizvođača krovnog sustava koje se kreće i do više desetaka godina.

4. korak – Način plaćanja i doprema kupljene robe
U JAX prodajnim centrima nudimo Vam niz mogućnosti plaćanja, od debitnih i kreditnih kartica, potrošačkog kredita do plaćanja putem gotovine uz određene popuste. Nakon Vaše uplate krećemo s organizacijom pripreme robe za isporuku, te Vam u dogovorenom roku dostavljamo kupljeni materijal na Vaš objekt.

5. korak – Podrška kod izvođenja radova
U suradnji sa proizvođačem krovnog sustava dajemo podršku kod izvođenja radova sanacije krova. Prodajno-tehnički savjetnici posjećuju Vaš objekt u fazi izvođenja radova, te daju stručne savjete izvođaču radova i nadgledaju samo izvođenje radova.

6. korak – Pisano jamstvo od proizvođača
Nakon izvedenih radova od strane krovopokrivača, proizvođač krovnog sustava uz potvrdu od strane Jadran-impexa o kupljenom materijalu, izdaja Vam pisano jamstvo u trajanju od nekoliko godina ovisno o odabranom krovnom sustavu i proizvođaču.

JAX usluge:
BESPLATNI STRUČNI SAVJETI – PONUDA S PROJEKCIJOM KROVA – CERTIFICIRANI KROVOPOKRIVAČ – NAČIN PLAĆANJA I DOPREMA MATERIJALA – PODRŠKA KOD IZVOĐENJA RADOVA – PISANO JAMSTVO PROIZVOĐAČA

PODIJELI