Dostupno odmah
Proizvođač:

Robot za čišćenje bazena RT 3200

Cijena na upit

Odmah dostupan!

Opremljen pametnim sustavom kretanja, robot pokriva zidove i pod bazena dok vi sjedite i opuštate se.

Jamči optimalno čišćenje zahvaljujući svojoj funkciji četke koja pomaže u brzom uklanjanju krhotina s površine prije nego što se usisne. Koncentrirana Zodiac® stručnost za dodatnu učinkovitost.

Težak samo 5,5 kg, Zodiac TornaX™ RT 3200 jedan je od najlakših robota na tržištu. To znači da je rukovanje brzo, jednostavno i bez napora.

Kako bi vam bilo lakše, filteru se može pristupiti s vrha robota, što ga čini vrlo jednostavnim za čišćenje i pomaže izbjeći svaki kontakt s krhotinama.

Maksimalne dimenzije bazena koji može čistiti su 9x4m, uvjetovane duljinom kabela od 16m. Pogon robota je pomoću gusjenica, a originalne četke odgovarajuće su za čišćenje bazena s folijom, poliesterskim slojem ili bojom. Po potrebi je moguće naručiti dodatne četke za čišćenje keramičkih površina. Ima 1 ciklus, za čišćenje poda i zidova bazena, u trajanju od 3 sata. Dolazi s finim filterom (100µ) kapaciteta 3L. Garancija proizvođača na ovaj proizvod vrijedi 2 godine.

Dodatna oprema uključena u cijenu:

– Kontrolna jedinica
– Fini filter spremnik 100μ
– Baza upravljačke jedinice

Dodatni pribor (nije uključen u cijenu):

– Ultrafini filter spremnik 60μ
– Fini filter spremnik 100μ
– Filter spremnik za krupnije krhotine 200μ
– Transportna kolica
– Posebna četka za pločice

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara