Dostupno odmah
Proizvođač:

Robot za čišćenje bazena RE 4400iQ

Cijena na upit

Odmah dostupan!

Četke u obliku spirale i dvostupanjska progresivna filtracija učinkovitije prikupljaju čak i najmanje ostatke.

Uz VOYAGER™, vaš će bazen biti savršeno čist tijekom cijele godine. Njegovo patentirano ciklonsko usisavanje je snažno i dugotrajno.

Sa svojim ugrađenim pametnim senzorima i jedinstvenim dizajnom, VOYAGER™ nudi izvrsnu pokrivenost bazena i neograničenu agilnost. Stoga je idealan za sve oblike i površine bazena.

Zahvaljujući aplikaciji iAquaLink™, značajkama vašeg robotskog čistača može se pristupiti daljinski putem vašeg pametnog telefona. Njegov napredak u čišćenju može se pratiti u bilo kojem trenutku. VOYAGER™ se također može nadograditi zahvaljujući automatskom ažuriranju softvera. Njegov gornji pristupni filter s pozadinskim osvjetljenjem i prozirni prozor omogućuju svakodnevnu jednostavnost korištenja.

Maksimalne dimenzije bazena koji može čistiti su 12x6m, uvjetovane duljinom kabela od 18m. Pogon robota je pomoću gusjenica, a posebne četke čine ga savršenim sve vrste površina i nagiba. Ima 2 ciklusa, za čišćenje poda ili poda i zidova bazena. Specifičnost modela je u dualnom filteru koji dolazi u osnovnom paketu – 60 μ/150 μ, kapaciteta 4L – omogućava efikasnije usisavanje sitnijih čestica. Garancija proizvođača Zodiac na ovaj model je 2 godine, a uparivanjem s aplikacijom iAquaLink™ dobivate dodatnu godinu garancije!

Dodatna oprema uključena u cijenu:

– Kontrolna kutija
– Kanister s dvostrukim filterom 60µ / 150µ
– Stalak upravljačke kutije
– Besplatna aplikacija

Dodatni pribor (nije uključen u cijenu):

– Glavni filter 100µ za dvostupanjski filter
– Glavni filter 200µ za jednostupanjski filter
– Zaštitna navlaka

Katalog

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara