Proizvođač:

PVC podni sokl Integra 80

12,47 €/kom.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Izrađen od inovativnog eco-friendly materijala – videlita.

Visok je 80 mm, a u donjem dijelu pokriva 21 mm, dužina je 2400 mm. Sokl se sastoji od dva dijela – vodilice i prednje ukrasne maske.

Specifičnost sokla je izgled koji 100% oponaša prirodan izgled drveta, a to je postignuto uz pomoć “Wood structure” tehnologije koja utiskuje godove drveta na sam sokl. Struktura drveta se može osjetiti pod prstima, a sokl izgleda identično kao i površina laminata. Također se u bojanju sokla koristi “Wood effect” način koji vjerno imitira prirodnu boju drveta.

Sokl je vodootporan i otporan na habanje i udarce te se može koristiti i u prostorima s većom fluktuacijom ljudi.

Bez straha se može prati vodom za razliku od klasičnog MDF laminat sokla. Osim za laminatne podove može se postavljati i na LVT obloge, parkete i keramičke pločice, pogotovo one koje imitiraju izgled drveta.

Integra se montira uz pomoć vodilice-šine (dolazi u paketu sa soklom) koja ima mogućnost fiksiranja na zid tiplanjem, ili profi klamericom na gips-kartonske zidove.
Integra sokl nema gotove kutne završetke te ju je potrebno rezati pod kutem na unutarnjim i vanjskim spojevima.

_
ROBA PO NARUDŽBI. ROK ISPORUKE 15-20 RADNIH DANA. SOKL SE ISPORUČUJE ISKLJUČIVO U TRANSPORTNOM PAKIRANJU ( 1 kutija sadrži 10 komada = 24 m1).

 

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara