Proizvođač:

Multiprotec Fastlay HD podloga 1.8mm

90,19 €/kom.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Podloga Multiprotec Fastlay je specijalna izolacija za vinil obloge (luxury vinyl tiles) koje se postavljaju uz pomoć ljepila. Površina izolacije je samoljepljiva i omogućava stavljanje vinil ploča na izolaciju bez ljepila, čime se dobiva veća brzina postavljanja, nema štetnih mirisa iz ljepila, a po podu se može hodati odmah jer nije potrebno sušenje ljepila. Fastlay podloga u sebi ima integriranu mrežicu koja daje dodatnu stabilnost na spojevima vinil ploča čime ujedno produžava i trajnost samog poda.

Odlična je izolacija za podno grijanje jer proizvod ima nizak toplinski otpor što poboljšava efikasnost podnog grijanja i štedi energiju. Pogodna je za prostorije s velikim protokom ljudi jer pruža veću udobnost hodanja po podnoj oblozi. Pogodno za klasično toplovodno podno grijanje.

Pakiranje: rola 6 m2.

ROBA PO NARUDŽBI. ROK ISPORUKE 5-7 RADNIH DANA.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h