Proizvođač:

Afirmax Solid Step podloga 1.1mm

51,04 €/kom.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Najkvalitetnija podloga za click spc i lvt vinilne podove u našoj ponudi!

Visokokvalitetna podloga za SPC i LVT podove na klik sistem postavljanja. Za najopterećenije prostore. Mješavina PU+minerali+PET omogućuju podlozi vrhunske performanse. Štiti pod od vlage iz podloge – ima integriranu parnu branu. Spojeve prelijepiti sa ALU trakom kako bi se onemogućio prolaz vlage kroz spojeve. Odlična provodljivost topline čini ovu podlogu idealnom za podno grijanje. Nevjerojatno niski otpor od samo 0,004 m2K/ propušta 3 puta više topline iz podnog grijanja od drugih podloga te time značajno štedi energiju. Dobro izolira od hladnoće i time štedi energiju. Visoka tlačna čvrstoća od 550 kPa. Umanjuje reflektirani zvuk od koraka te smanjuje udarni zvuk za 14 dB. Pogodno za klasično toplovodno podno grijanje.

UPUTE ZA POSTAVLJANJE:

Pakiranje: rola 6 m2.

ROBA PO NARUDŽBI. ROK ISPORUKE 5-7 RADNIH DANA.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara