Proizvođač:

Duofix sigma up 320

Cijena na upit

Geberit podžbukni vodokotlići namijenjeni su modernim kupaonskim instalacijama, a poznati su po svojoj iznimnoj pouzdanosti. Geberit Duofix Sigma je instalacijski sustav iznimnih funkcija i karakteristika, za sigurno i dugotrajno korištenje uz maksimalnu udobnost. Geberit vodokotlić namijenjen je za suhomontažne konstrukcije, ugradnju u prezidne konstrukcije, ugradnju u instalacijske zidove. Vijci i odstojnici za montažu ugradbenog vodokotlića nisu sadržani u opsegu isporuke, već ih je potrebno dodatno naručiti.

Namjena: Za suhomontažne konstrukcije; Za zidane zidove; Za ugradnju u predzidne konstrukcije u visini elementa ili etaže; Za ugradnju u instalacijske zidove u visini etaže; Za ugradnju u Geberit Duofix sistemske zidove u visini elementa ili etaže; Za konzolne WC-e s dimenzijama priključka prema EN 33:2011; Za konzolne WC-e projicirane duljine do 62 cm; Za jednokoličinsko i dvokoličinsko ispiranje ili start/stop ispiranje; Za podove debljine 0–20 cm.

Karakteristike: Samostojeći okvir, završna obrada pečenim lakom; Okviri s rupama ø 9 mm za učvršćenje u konstrukciju od drvenih okvira; Okvir pripremljen za potporne elemente kod WC školjki s malom površinom podloge; Potporna noga, pocinčana; Potporne noge, podesive 0–20 cm; Potporna noga s protukliznim svojstvima; Podne ploče, okretne; Podna ploča, dubina prikladna za ugradnju u U-profile UW 50 i UW 75 i sistemske šine; Geberit Duofix; Priključno koljeno može se montirati bez alata u različitim položajima dubine, raspon namještanja 45 mm; Učvršćenje za priključno koljeno, zvučno izolirano; Ugradbeni vodokotlić s čeonim aktiviranjem; Ugradbeni vodokotlić, potpuno izoliran protiv kondenzacije; Kod tvorničkih postavki moguće je trenutačno naknadno ispiranje; Radovi montaže i popravci na ugradbenom vodokotliću bez alata; Priključak vode straga ili gore u sredini; Građevinska zaštita štiti servisni otvor od vlage i prljavštine, može se skratiti; Opremljen praznom cijevi za dovod vode radi priključivanja Geberit AquaClean tuš WC-a; S mogućnošću učvršćenja za priključak struje.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara