Proizvođač:

Duofix s Delta tipkom 20 bijela

Cijena na upit

Geberit Duofix Delta – ugradbeni vodokotlić, bijela tipka za aktiviranje vodokotlića Delta 20, set za predzidnu montažu s gornjom prečkom i priključni set za konzolnu školjku. Geberit podžbukni vodokotlići namijenjeni su modernim kupaonskim instalacijama, a poznati su po svojoj iznimnoj pouzdanosti. Geberit Duofix je instalacijski sustav iznimnih funkcija i karakteristika, za sigurno i dugotrajno korištenje uz maksimalnu udobnost. Geberit vodokotlić namijenjen je za suhomontažne konstrukcije, ugradnju u prezidne konstrukcije, ugradnju u instalacijske zidov.

Karakteristike: Samostojeći okvir, završna obrada pečenim lakom, Okvir gore otvoren, Okviri s rupama ø 9 mm za učvršćenje u konstrukciju od drvenih okvira, Okvir s rupama za prihvat Geberit Duofix zidnih sidara za elemente s okvirom, gore otvoren Okvir pripremljen za potporne elemente kod WC školjki s malom površinom podloge, Potporna noga, pocinčana Potporne noge, podesive 0–20 cm Podne ploče, od plastike Podna ploča, dubina prikladna za ugradnju u U-profile UW 50, Priključno koljeno može se montirati bez alata, Ugradbeni vodokotlić s čeonim aktiviranjem, Ugradbeni vodokotlić, potpuno izoliran protiv kondenzacije, Kod tvorničkih postavki moguće je trenutačno naknadno ispiranje, Priključak vode straga ili gore u sredini, Opremljen praznom cijevi za dovod vode radi priključivanja, Geberit AquaClean tuš WC-a S mogućnošću učvršćenja za priključak struje.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara