Otkrivanje inovacija u svijetu keramike – Inspirativno putovanje zaposlenika Jadran-Impex-a

Naša tvrtka uvijek teži prema naprijed, a to uključuje i praćenje inovacija kako bismo Vam uvijek mogli ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge. Naši predstavnici tvrtke zajedno sa stručnim suradnicima posjetili su vrlo poznate tvornice keramike diljem Italije i Španjolske, stvarajući vrijedne kontakte i učeći o najnovijim metodama proizvodnje i dizajna. Ovo putovanje bilo je prilika za razmjenu ideja i inspiraciju koja će oblikovati buduće projekte.

Tijekom posjeta  tvornicama, imali su priliku upoznati se s različitim aspektima proizvodnje keramike, od inovativnih tehnologija poput 3D printa do održivih praksi poput recikliranja stakla. Svaka tvornica predstavila je svoj jedinstveni pristup proizvodnji, ali je zajedničko svima bila strast prema kvaliteti i dizajnu.


Posjet tvornici IMSO

Tvornica IMSO, poznata je po svojim prirodnim ukrasnim kamenima i dekorativnim umivaonicima. Njihova proizvodnja temelji se na visokokvalitetnim prirodnim materijalima, a posebno su istaknuli inovativnu upotrebu prirodnih sirovina koje su ekološki održive.


Posjet tvornici La Fenice

U tvornici La Fenice, upoznali smo se s revolucionarnim načinom proizvodnje keramike putem duplog 3D printa. Ova tehnologija donosi potpuno novi doživljaj keramičkih površina, čineći ih prirodnijima i estetski privlačnijima nego ikad prije.


Posjet tvornici Togama

Tvornica je poznata po proizvodnji staklenih mozaika od recikliranog stakla, naglašavaju važnost održivosti i kreativnosti u proizvodnji keramike. Njihovi proizvodi namijenjeni su primjenama u bazenima i spa centrima, dekoraciji te prilagođenom dizajnu kupca. Pružaju veliku fleksibilnost da kupac dizajnira vlastitu kombinaciju boja i završnih obrada. Moguće je eksperimentirati s beskrajnim kombinacijama. Ova inspirativna priča naglašava važnost održivosti i kreativnosti u proizvodnji keramike.


Posjet tvornici Cifre/Zenon

Naši zaposlenici imali su priliku upoznati se s filozofijom tvrtke Cifre te novim tehnologijama i inovacijama u proizvodnji keramike. Cifre Cerámica i Zenon Smart Solid Surface predstavljaju brendove koji kombiniraju kvalitetu, inovaciju i strast prema dizajnu, nudeći rješenja koja odgovaraju svakom projektu.


Ovo putovanje obogatilo je naše znanje i inspiriralo nas da nastavimo istraživati nove mogućnosti u svijetu keramike. Sva ova iskustva omogućit će nam da proširimo naš asortiman i ponudimo vam još kreativnije i inovativnije proizvode.

Posjetite nas u prodajnom centru te se sami uvjerite u kvalitetu i ljepotu keramike i sanitarija iz našeg asortimana.

PODIJELI