JAX proširuje asortiman s vrhunskim Supergres proizvodima!

Prodajni tim JAX-a nedavno je posjetio izložbeni prostor  talijanskog proizvođača keramike Supergres, gdje su se upoznali s poviješću i ponudom ove prestižne kompanije. Nakon detaljnog  pregleda proizvoda, Jadran-impex d.o.o. je odlučio proširiti svoju ponudu, uvodeći vrhunske keramičke proizvode Supergres-a u svoj prodajni centar na Kukuljanovu.

Supergres je sinonim za kvalitetu, tradiciju i inovativni dizajn u svijetu keramike. Njihova povijest seže u proizvodnju dvokratno pečenih, jednokratno pečenih i “cottoforte” keramičkih pločica, ističući praktičnost i estetiku. Supergres talijanska keramika postala je sinonim za kvalitetu i dugotrajnost.

Odluka o uvođenju Supergres-ove keramike u asortiman odražava predanost pružanju najboljih proizvoda svojim kupcima. Uskoro će u JAX prodajnom centru biti postavljen izložbeni štand sa Supergres proizvodima, pružajući kupcima priliku da osobno vide, osjete i odaberu najbolje proizvode za svoje projekte.

Izložbeni štand namijenjen je kupcima koji traže vrhunske keramičke proizvode za svoje domove ili poslovne prostore. Ostanite u tijeku jer više informacija o otvaranju izložbenog štanda stiže uskoro!

PODIJELI