NOVO U JAX-U: Osvježenje u dizajnu kupaonica – Personalizacija bez granica!

Imamo odličnu vijest za sve ljubitelje kreativnog uređenja interijera! U našem prodajnom centru JAX Kukuljanovo, ponosno predstavljamo potpuno novi koncept koji će vam omogućiti da svojim kupaonicama udahnete potpuno novu dimenziju.

Što je to novo?

Sada možete stvoriti kupaonicu iz snova, prilagođenu vašem osobnom stilu. U suradnji s renomiranim proizvođačima Cifre, Zenon i Olympia, donosimo vam široku paletu proizvoda koji omogućavaju potpunu personalizaciju. Odabir boje kade i istih takvih boja keramičkih pločica postao je moguć. Sloboda izbora dekora je neograničena, uključujući i neobične nijanse poput balončića i cvjetića.

Novi izlozi u JAX-u:

Zašto odabrati personalizaciju?

Personalizacija vam omogućava stvaranje kupaonice koja je u potpunosti prilagođena vašim željama. Možete postići potpunu ujednačenost boja i dizajna za podove, zidove i sanitarije. Posebna prednost, naš tim eksperata stoji vam na raspolaganju za besplatne savjetodavne usluge – pomoći će vam odabrati materijale i oblike koji će najbolje odgovarati vašem prostoru.

Primjeri personaliziranih kupaonica:

Dodatne prednosti ovih proizvoda:

  • Jednostavna ugradnja
  • Lako čišćenje i održavanje
  • Antibakterijska zaštita
  • Protukliznost
  • Ušteda u vremenu za održavanje
  • Trajnost
  • Široka paleta boja, oblika i dimenzija

Ako ste spremni unijeti svježinu u svoj prostor, pozivamo vas da nas posjetite u PC Kukuljanovo i razgledate naše nove izložbene izloge, gdje ćete pronaći sve za opremaje kupaonica na jednom mjestu ili nas kontaktirajte kako bismo vam pružili više informacija o ovoj uzbudljivoj mogućnosti personalizacije.

Vaša kupaonica je vaša priča, i mi vam pomažemo da je ispričate na najbolji mogući način.

PODIJELI