Jedinstvena prilika za Vašu okućnicu – ‘Dani života na otvorenom’

Od 21. rujna do 7. listopada 2023., pripremili smo posebnu ponudu proizvoda za uređenje Vaše okućnice – Semmelrock opločnike, rubnjake i kanalice.

Akcija vrijedi isključivo u našim JAX prodajnim centrima (Kukuljanovo, Kastav, Crikvenica, Novi Vinodolski) i pružit će Vam priliku da svoj vrt, dvorište ili staze obogatite kvalitetnim proizvodima po izuzetno dobrim cijenama. Sada je pravo vrijeme da svoju okućnicu pretvorite u oazu iz snova!

Kako bismo Vam približili kvalitetna rješenja i Semmelrock materijale u terminu 21. i 22. rujna 2023. godine u PC JAX Kukuljanovo biti će nazočni prodajno tehnički savjetnici tvrtke Semmelrock koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja vezano uz uređenje okoliša. Također, možete razgledati Semmelrock izložbeni vrt u sklopu prodajnog centra te se upoznati s velikom paletom proizvoda i rješenja za vašu okućnicu.

JAX u suradnji s renomiranom tvrtkom Semmelrock osmislio je posebnu akciju koju možete iskoristiti od 21. rujna do 7. listopada 2023. godine, SAMO U JAX-u!

Iskoristite posebnu ponudu i besplatne savjete stručnog osoblja te Vas očekujemo na adresi Kukuljanovo 303, Industrijska zona R-29.

PODIJELI

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h