Proslavili smo 30. rođendan JAX-a!

U petak 11. studenog 2022. održali smo veliko događanje povodom proslave 30. godina naše tvrtke!

Na slavlju u Hotelu Admiral u Opatiji okupilo se preko 170 domaćih i stranih uzvanika, a na popisu su bili privredni subjekti u segmentu građevine, predstavnici građevinskih udruženja, proizvođači građevnog materijala i materijala za uređenje interijera, izvođači radova, investitori, arhitekti te poslovni partneri i prijatelji.

Kratka povijest JAX-a

Tvrtka je započela s radom u Kastvu 1992. godine. Tadašnji vlasnici osnovali su tvrtku kao malu trgovačku kuću koja svoj rad temelji na nabavi i prodaji kvalitetnih građevnih materijala, kvalitetnom pristupu kupcima te kontinuiranom razvoju.

Od osnutka tvrtke, rastom i razvojem povećan je broj prodajnih centara na današnjih pet lokacija – Kukuljanovo (koje uključuje vozni park te najveće skladište građevinskog materijala u županiji), Trinajstići, Crikvenica, Novi Vinodolski i Rab.

Narastao je i broj zaposlenika; od početnih četiri zaposlenika, u JAX poslovnica danas ih radi gotovo 90, a redovno se zapošljavaju i nove osobe.

Naš izvršni direktor Marijan Večerina, članica Uprave Lara Mariaš i predsjednik Uprave Ozren Hodanić
Naš izvršni direktor Marijan Večerina, članica Uprave Lara Mariaš i predsjednik Uprave Ozren Hodanić

Glavna djelatnost tvrtke danas je trgovina građevnim materijalom, materijalom za opremanje interijera i eksterijera te saunama i bazenskom opremom. Široki asortiman sastoji se od preko 30.000 artikala renomiranih hrvatskih i inozemnih proizvođača.

Pogledajte video prilog:

Tijekom svoga poslovanja, sudjelovali smo kao poslovni partner u projektima izgradnje obiteljskih kuća, javnih, sportskih, hotelskih i industrijskih objekata. Samo neki od njih su Hotel Hilton Costabella, Pharma Valley JGL, Sveučilišni kampus Trsat, riječki željeznički kolodvor, bazeni Kantrida i mnogi drugi.

Od 2006.godine Jadran-impex je član Grandal grupe – najvećeg udruženja trgovaca građevnim materijalom u Hrvatskoj. U 2009. godini postao je korisnik certifikata ISO 9001 za organizaciju poslovanja, a od travnja 2014. godine je član europskog udruženja trgovačkih kuća i proizvođača građevnih materijala – UFEMAT-a.

Zahvaljujemo svim uzvanicima što su svojim dolaskom uveličali našu obljetnicu i veselimo se budućoj suradnji! 

____

Dragi kupci, do kraja godine iskoristite našu rođendansku akciju: 30 do 30% !

PODIJELI