JAX i Semmelrock kroz gradnju hotela Hilton Costabella

Prošle godine, u Rijeci se otvorio veliki Hilton Costabella Resort & Spa, u realizaciji kojeg je bio i JAX, uz partnera proizvođača betonske galanterije Semmelrock. Na ovom projektu radilo se oko godinu i pol, a donosimo male isječke iz procesa gradnje!

Početna faza

Kada su na mjestu sadašnjeg hotela još bili teški strojevi i grubi građevinski radovi, Semmelrock je odrađivao prve sastanke s ključnim voditeljima projekta. Već tada, nudili su voditeljima proizvode koji bi svojom kvalitetom i dugotrajnošću bili pogodni za luksuzni objekt poput Hiltona. Nakon što je Hilton počeo poprimati svoj oblik, investitori su zatražili službenu ponudu za Semmelrock proizvode.

Prije…

JAX & Semmelrock faza

Na ovom koraku nas je kontaktirao partner Semmelrock za suradnju na projektu, za koju smo bili iznimno zainteresirani, s obzirom da se radi o velikom projektu i sudjelovanju u izradi jednog od najljepših hotela u regiji. Investitoru smo poslali službenu ponudu, a nedugo nakon toga isporučili smo na gradilište i uzorke traženih materijala, koje smo zajedno s partnerom na mjestu odmah i prezentirali.

Između nekoliko proizvođača betonske galanterije, Hilton je odabrao upravo proizvode Semmelrock i JAX. Izabrani su proizvodi Asti kombinirana forma i Arte, jedinstveni proizvod na tržištu zbog visoke sigurnosti i stabilnosti svojeg patentiranog sistema utora i reški – sistema Einstein.

…poslije!

Faza uređenja okoliša

Kada je gradilište došlo do faze uređenja okoliša, JAX odjel građevine bio je u svakodnevnom kontaktu s inženjerima i voditeljima gradilišta te na lokaciju dostavljao proizvode prema dinamici gradilišta.

Na konačni rezultat smo iznimno ponosni. Projekt je uspješno završen na obostrano zadovoljstvo te je zaključena još jedna ugodna suradnja s partnerom Semmelrock!

 

Ostale JAX reference pregledajte ovdje, a ukoliko želite surađivati s nama, svakako nas kontaktirajte!

PODIJELI