Kako koristiti JAX web stranicu?

Nedavno smo pokrenuli potpuno novu web stranicu s pregršt sadržaja i mogućnosti, a kako biste iskoristili njezin maksimum, ovdje donosimo kratke upute kako koristiti JAX web stranicu.

 

Ako želite pregledati određenu kategoriju proizvoda ili proizvod…

Naš širok asortiman proizvoda možete pregledati putem više opcija, a vi možete odabrati onu koja vam je najjednostavnija. Proizvode možete pretražiti putem opcije PROIZVODI u gornjem lijevom kutu ekrana.

Klikom na tu opciju otvorit će se sve kategorije redom te možete odabrati i pregledati onu koja vas trenutno zanima.

Proizvode možete tražiti i direktno putem tražilice u desnom gornjem kutu. Samo utipkajte ključnu riječ, proizvod ili proizvođača koji vas zanima te odaberite jedan od automatskih prijedloga.

 

Ako tražite akcije…

Na samoj naslovnoj stranici, na početku možete odmah pregledati aktualnosti i popuste te klikom na njih doći direktno do tih proizvoda. Sve akcije možete pregledati pomicanjem fotografija lijevo ili desno.

 

Ako trebate savjet…

Ukoliko ste u procesu gradnje ili renovacije kuće, stana ili okućnice, no ne znate što odabrati od boja, dimenzija, teksture i količine materijala, uvijek možete zatražiti savjet naših stručnjaka.

Klikom na žuti gumb otvorit će se kontakt forma koju možete ispuniti vašim podacima i porukom s vašim pitanjem, nedoumicama ili idejama za gradnju i uređenje. Samo odaberite grad (JAX poslovnicu) kojoj želite poslati upit i pošaljite ga, a ukoliko niste sigurni koji grad odabrati odaberite našu centralu Rijeka (Kukuljanovo).

 

Za dodatne savjete o uređenju i održavanju, možete pregledati i savjete JAX stručnjaka u kojima je pregršt korisnih informacija za vas.

Ako želite poslati upit za jedan ili više proizvoda…

Jax se sastoji od pet različitih odjela: Građevni materijal, Keramika i sanitarije, Vrata i podne obloge, Bazeni i bazenska oprema te Alati i zaštitna oprema. Djeluje u pet poslovnica u pet različitih gradova, sa sjedištem i najvećim prodajnim centrom i skladištem u Rijeci na Kukuljanovu.

S obzirom na širok asortiman, za vas smo izradili opciju slanja upita za više proizvoda iz različitih odjela:

  1. Odaberite proizvode za koje želite poslati upit klikom na srce ili ulaskom u proizvod te klikom na Pošalji upit.
  2. Klikom na srce u desnom gornjem kutu pregledajte sve proizvode za koje želite poslati upit u vezi cijene, dimenzija, boja ili nečeg drugog.
  3. Ispunite svoje podatke i dodajte poruku u kojoj ćete na jednom mjestu pitati pitanja za svaki proizvod na vašoj listi.
  4. Pošaljite nam sve upite jednim klikom! Na vaš mail stići će odgovori iz pojedinačnih odjela.

Detaljni prikaz slanja upita pregledajte u videu:

Ako nas želite kontaktirati…

Sve informacije o našim poslovnicama, brojeve telefona, radno vrijeme i e-mail adrese smjestili smo na dno svake stranice. Jednostavno odaberite prodajni centar (grad) koji želite kontaktirati, a zatim odjel unutar njega te s desne strane potražite sve kontakt informacije o centru.

I to je sve!

JAX web stranica pruža vam sve informacije o proizvodima i jednostavnu mogućnost kontakta našeg prodajnog i stručnog osoblja.

Iako su na određenim proizvodima izražene cijene,  one su informativnog karaktera – JAX web stranica još nije web trgovina te se zasada svi proizvodi mogu kupiti isključivo u prodajnim centrima.

Za najjednostavnije iskustvo preporučamo:

  • izradite popis proizvoda i materijala koji su potrebni za vaš dom te izmjerite sve potrebne dimenzije
  • pregledajte proizvode na JAX web stranici
  • pošaljite na upite o proizvodima i dostupnosti
  • posjetite odabrani  JAX prodajni centar gdje možete odmah pregledati odabrane i njima slične proizvode
  • kupite i preuzmite proizvode (većinom moguće u isti dan!)

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na info@jax.hr!

PODIJELI