FAKRO krovni prozori i tavanske stepenice

NOVO U PONUDI

Fakro jedna od vodećih globalnih kompanija u proizvodnji krovnih prozora i tavanskih stepenica svojim kupcima nudi mnoga zanimljiva rješenja, osiguravajući pritom sigurnost i kvalitetu.

FAKRO krovni prozori su proizvodi visoke kvalitete, izrađeni iz najboljih sirovina, a upotrebljavajući najmoderniju tehnologiju pružaju trajnost, sigurnost i funkcionalnost te odlična termoizolacijska svojstva.

Trajnost FAKRO krovnih prozora u velikoj mjeri ovisi o kvaliteti i obradi drva. Prozori se izrađuju od najkvalitetnije masivne borovine, drvo je vakumski impregnirano i dva puta lakirano. Vanjska strana prozora zaštićena je aluminijskim opšavnim limom promazanim poliestrskim lakom, otpornim na ekstremne vremenske utjecaje i UV zrake. Svi prozori standardno imaju ugrađena dvostruka stakla, što osigurava izvrsna termoizolacijska svojstva.

Posebno važna karakteristika svih FAKRO krovnih prozora je sigurnosno KALJENO staklo otporno na tuču i vanjske udare čime se osigurava najveća sigurnost stambenog prostora.

Jedinstveni dizajn odzračnika na FAKRO krovnim prozorima osigurava dotok svježeg zraka, čak i kad je prozor potpuno zatvoren. Kako je odzračnik konstruiran i smješten u “štoku”, više svjetla ulazi u prostoriju.

Ručka za otvaranje prozora smještena je u donjem dijelu prozora što omogućuje jednostavno i pristupačno otvaranje i zatvaranje, a sama ručka ima tri moguća položaja čime se može dodatno regulirati ventilacija prostorije i kad je prozor zatvoren.

Kako bi što bolje udovoljili različitim željama i zahtjevima kupaca, u ponudi su pored širokog izbora standardnog programa i brojne mogućnosti specijalnih dimenzija i oblika koji se izrađuju po zahtjevima kupaca.

FAKRO asortiman dostupan je u svim JAX prodajnim centrima, a u  FAKRO showroomu u JAX prodajnom centru Kukuljanovo izložena je široka paleta krovnih prozora i tavanskih stepenica koje možete razgledati i isprobati.

Stručno prodajno osoblje pružit će Vam potrebne informacije te odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Web katalog proizvoda pogledajte na našim web stranicama.

Posjetite nas!

PODIJELI