LVT vinilni podovi Arbiton – NOVO U PONUDI

Arbiton  LVT vinil podovi nova su generacija visokokvalitenih vinilnih podnih obloga, modernog dizajna i  vrlo ugodnih za hodanje.  Izuzetno su otporni na habanje, vodootporni su, jednostavni za postavljanje i održavanje.  Karakterizira ih i visoka protukliznost, negorivost, antistatičnost i antibakterijska svojstva. U svom sastavu nemaju ftalate i druge opasne tvari te se mogu 100% reciklirati.
Svojim izgledom i karakteristikama vinilni podovi omogućavaju postavljanje jedne vrste poda u svim prostorijama stambenog prostora. Zbog svoje vrlo vjerne imitacije izgleda parketa, keramičkih pločica i kamena lako se uklapaju u sve ambijente.
Nova kolekcija ARBITON Luxury Vinyl Tiles nudi dvije vrste LVT podova, one koje se postavljaju lijepljenjem (AROQ) i sistem CLICK, bez lijepljenja (Amaron i Liberal).
Kolekcije Arbiton Click AMARON i LIBERAL karakterizira nova mineralna jezgra HD Mineral Core nastala miješanjem kamenih minerala i naprednih polimera na bazi karbona.  Ova jezgra daje stabilnost vinil pločama koja je dvostruko veća u odnosu na tradicionalne LVT podove. Arbiton Luxury Vinyl Tiles  zahvaljujući karakteristikama HD Mineral Core jezgre pogodni su i za podno grijanje.

U okviru Arbiton LVT kolekcije u ponudi su lajsne visina 60 i 80 mm u identičnim dekorima kao i podovi, te podloge za postavljanje.

Za katalog i za više informacija obratite se prodajnom osoblju odjela vrata i podnih obloga.

PODIJELI