Sajam Relax Adria

Na sajmu Relax Adria u Opatiji od četvrtka 31.3. do subote 2.4.2016. JAX izlaže dio svoje bogate ponude programa keramike, bazena i opreme, podnih obloga i materijala za uređenje okućnice.

Relax Adria  je prvi specijalizirani sajam bazenske opreme i bazena, opreme za wellness, opreme za plaže te svih alata, materijala i usluga za uređenje okoliša, a namijenjen je hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, vlasnicima vila i pansiona, koncesionarima plaža, arhitektima i dizajnerima, no i svima ostalima koji razmišljaju o uređenju okoliša.

Na sajmu JAX predstavlja bazene, tuševe te proizvode za održavanje bazenske vode. Uz bazene idu decking, elegantne Semmelrock betonske ploče, keramika za vanjsko oblaganje kao i bazenski mozaici, te slavine i tuševi za wellness. Izloženi će biti i visokokvalitetni parketi, te novitet u proizvodnji parketa tzv. „tihi“ parket, namijenjen za hotele. Također će biti prikazani i noviteti u ponudi laminatnih podova.
Bogat program pratećih predavanja koncepcijski se nadovezuje na izlagački program, i daje još konretnije odgovore svim posjetiteljima vezano uz buduća ulaganja, osmišljavanja turističke ponude i promišljanja o budućem poslovanju.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Više o sajmu Relax Adria pogledajte na web stranici sajma www.relaxadria.com.

Pozivamo vas da nas od 10 do 19 h posjetite na našem izložbenom prostoru i u ugodnom razgovoru s našim prodajnim savjetnicima saznate sve što vas zanima o uređenju okućnice – ugradnji i održavanju bazena, vrhunskoj talijanskoj keramici, drvenim oblogama, betonskim pločama ali i o cjelokupnoj ponudi asortimana i usluga koje pruža JAX.

PODIJELI

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h