učitavanje
Upiši pojam
Generic filters
Kako poslati upit?

Uvjeti poslovanja

Izjava o privatnosti

Jadran-impex d.o.o. prikuplja i obrađuje samo one podatke koje nam dobrovoljno pružite, a koji nam pomažu u poslovanju, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Prikupljene informacije su strogo čuvane i dostupne su samo djelatnicima i partnerima Jadran-impex d.o.o. kojima su prijeko potrebni za redovito poslovanje.

Koju vrstu podataka prikupljamo?

Podaci koji se prikupljaju odnose se na Vaše ime i prezime, e-mail adresu i kontakt br. telefona  ukoliko se odlučite za primanje našeg newsletter-a, te upita koji ste nam proslijedili.

Zašto prikupljamo Vaše podatke?

Svi podaci prikupljaju se u svrhu praćenja korištenja naših usluga, oglašavanja i olakšavanja redovitog poslovanja.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama informativnog su karaktera,  i mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Cilj ove web stranica je pružanje informacija o tvrtki Jadran-impex d.o.o., a one su priređene u dobroj vjeri. Jadran-impex d.o.o ne preuzima odgovornost za ispravnost i/ili potpunost pruženih informacija niti odgovara za sadržaj vanjskih poveznica i ne može odgovarati za bilo koju povredu koja može proizaći iz korištenja tih poveznica.
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.jax.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Jadran-impex d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Jadran- impex d.o.o. ili trećoj strani.

Prijava na JAX Newsletter

Kako biste se prijavili za naš Newsletter dovoljno je samo dati nam adresu e-pošte na koju želite primati Newsletter. U svakom trenutku možete odjaviti naš newsletter sukladno uputama koje ćete dobiti e-poštom nakon prijave, kao i na svakom newsletteru.

Osobne podatke koje ste ostavili na našoj web stranici kod naručivanja ili registracije koristimo u marketinške svrhe. U tom slučaju ćemo Vam na vašu prijavljenu e-adresu slati informacije i marketinške materijale u okviru Newslettera.

Također, brisanje prikupljenih podataka i prestanak slanja promotivnih materijala možete zatražiti slanjem zahtjeva na sljedeću e-mail adresu: newsletter@jax.hr.

Dokumenti:
PODIJELI

Što bi vas moglo zanimati