Proizvođač:

Uzin predpremaz PE 360

Cijena na upit

Dubinsko djelujući disperzijski predpremaz sa širokim spektrom uporabe za pripremu zidnih i podnih podloga po DIN 18365, primjenjiv za vanjsku i unutarnju uporabu.

Područje uporabe UZIN PE 360 koristi se za odgovarajuću pripremu upojne, porozne, kao i neupojne neporozne podloge za polaganje zidnih i podnih obloga u unutarnjim prostorima: može se nanositi na cementne i anhidritne estrihe, beton, plinobeton, cementne, vapnene i gips obloge, gips-kartonske i gips-montažne ploče, lijevani asfalt bez posipa, terazzo, keramiku i kamen, kao i na drvene podloge.

UZIN PE 360 je priređen, penetracijski disperzijski predpremaz na hidrosolnoj bazi. Bez organskih otapala. Može se razrjeđivati s vodom. Djeluje dubinski. Dobro veže ostatke praha. Dobra prijemljivost narednog sloja. Bolje razlijevanje mase za izravnavanje bez kratera. Štiti i površinski učvršćuje podlogu.

Pakiranje: PVC kanta 1 kg, 3 kg, 10 kg.

Potrošnja iznosi 100 – 150 g/m2 ovisno o podlozi.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h