Proizvođač:

Toplinsko-izolacijski sustav Baumit Pro

Cijena na upit

Baumit ProSustav nudi provjerenu kvalitetu, zaštitu fasade i ugodnu unutarnju klimu. Ovaj sustav rezultat je dugogodišnjeg iskustva koje donosi izvrsna izolacijska svojstva uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Primjeren je novogradnji jednako kao i obnovi postojećih zgrada. Sa sustavom Baumit Pro dobit ćete standardni, ekonomski prikladan sustav toplinske izolacije.

Komponente sustava

 1. Baumit GranoporTop – pastozna završna žbuka
 2. Baumit UniPrimer – temeljni premaz
 3. Baumit ProContact – mort za ljepljenje i armiranje
 4. Baumit StarTex – armaturna mrežica visoke učinkovitosti
 5. Baumit PVC kutni profil s mrežicom – plastični profil sa mrežicom za ojačanje i ispravnu izvedbu kutova
 6. Baumit EPS F – bijela EPS fasadna izolacijska ploča
 7. Baumit H3 – udarna pričvrsnica s plastičnim trnom

Posebno osmišljen za komercijalni sektor, Baumit ProSustav nudi certificiranu, pouzdanu kvalitetu, bilo u novim zgradama ili tijekom renoviranja. Nepobjediv s ekonomskog stajališta!

Sustav za profesionalce

Svatko tko koristi profesionalne sustave u izgradnji obiteljskih kuća u nizu ili većih zgrada ne može pogriješiti sa sustavom Baumit ProSustav. Brza obrada štedi dvostruko više vremena: u radnom vremenu, kao i u vremenu gradnje. Izuzetna jednostavnost morta za ljepljenje i armiranje kao i jednostavna obrada GranoporTop žbuke kombiniraju izvrsna svojstva uz nepobjedivi omjer cijene i performansi.

Lijepljenje i zaglađivanje

Ljepilo za izravnavanje Baumit ProContact pogodno je za lijepljenje i zaglađivanje izolacijskih ploča od mineralne vune i polistirena. Zamjena ovih izolacijskih materijala na fasadama zbog protupožarnih propisa s Baumit ProSustavom je jednostavna, bez potrebe za primjenom nekog drugog ljepila za zaglađivanje.
U slučaju neravnih podloga i potrebe za debljim spojevima, moguće je rabiti i jeftiniji mort za lijepljenje Baumit PaneloFix.

Zašto Baumit ProSustav?

 • Izvanredan omjerom cijene i kvalitete
 • Brza ugradnja
 • Širok raspon boja
 • Kvalitetna toplinska izolacija za kućnu i profesionalnu uporabu
 • Za mineralne i polistirenske izolacijske ploče

Cijena je po m2. Baumit ProSustav pronađite u centrima JAX Kukuljanovo, JAX Crikvenica, JAX Novi Vinodolski i JAX Kastav!

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

Slični proizvodi

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara