Proizvođač:

Sokl za laminat od medijapana (MDF) CLASSEN 40

4,19 €/kom.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Lajsne za laminat bitan su element pri uređenju svakog prostora.

Osim dekorativne uloge, lajsne učinkovito prikrivaju razmak između laminata i zida, koji mora biti ostavljen radi promjena u temperaturi prostorije.

Dimenzije: 40 x 20 x 2400 mm 

Koju boju odabrati?

Možete birati tako da izjednačite boju laminata s bojom lajsne, a možete se i igrati bojama. Tamna podna lajsna jasno će označiti završetak poda i dati mu teksturu, kontrast između lajsne i laminata može stvoriti zanimljiv dizajn koji će podići kompletan prostor. Boju lajsne možete kombinirati i s bojom zida.

Materijal

Medijapan (Medium Densitiy Fibreboard) je materijal vrhunske kvalitete i mogućnosti obrade i odlična zamjena za drvo.

Koristi se kod zahtjevnijih izrada interijera. Nema čvorova ili pukotina, savitljiv je i jednostavan za postavljanje.
Važno je pri postavljanju imati na umu da se uvijek pričvršćuje na zid, a ne laminatni pod, kako bi se laminat mogao slobodno širiti i stezati.

Uz lajsne nudimo i dodatni pribor kao što su unutarnji i vanjski kutevi, lijevi i desni završetci i spojevi u istoj boji lajsne i montažno ljepilo za montiranje lajsne na zid.

_
Roba po narudžbi. Rok isporuke 7-10 radnih dana. 
Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara