Proizvođač:

PVC bijela zidna lajsna Solid PW 4116

4,44 €/kom.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Bijela zidna lajsna štukatura Solid PW je izrađena od polistirena visoke gustoće te je otporna na udarce i vlagu.

DIMENZIJE JEDNE LAJSNE: 41x16x2400 mm

Ova lajsna koristi se u dekoraciji zidova kao ukrasna lajsna – štukatura koje su vrlo omiljene među dizajnerima interijera zbog svoje jednostavnosti i efektnog izgleda.
Štukature se postavljaju na zid uz pomoć montažnog ljepila koje se nanosi na točno označene utore s unutarnje strane lajsne. Nakon postavljanja potrebno ih je prebojati bojom za zidove.

Štukature se mogu postavljati na više načina – u obliku najpopularnijih okvira ili kao paralelne okomite, vodoravne ili kose letvice. Jako efektan izgled može se postići ukoliko u okvir od štukature stavite zidnu tapetu ili jednostavno objesite umjetničku sliku ili fotografiju.
Ove ukrasne zidne lajsne možete kombinirati sa stropnim lajsnama od stiropora ili podnim lajsnama od istog materijala za cjelovit i dosljedan izgled interijera u stilu „moderne klasike”.

ROBA PO NARUDŽBI. ROK ISPORUKE 7-10 RADNIH DANA.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara