Dostupno odmah
Akcija!
Proizvođač:

Podna ploča LIV29

Akcija!

Original price was: 53,01 €/m2.Current price is: 49,82 €/m2.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Samo u JAX-u – odmah dostupno!

LIV29 podne ploče našeg ekskluzivnog dobavljača Friedl (Austrija) dostupne su u četiri boje i odmah su spremne za preuzimanje u JAX prodajnom centru Kukuljanovo.

Dostupne boje: mak, šljunak, taupe i quarzit
Dimenzije ploča: 59,4 x 39,4 x 2,9 cm
Ploče su fino pjeskarene, dijamantno brušene i premazane sredstvom DUOPROTECT DP 30.
Opteretivost : samo za hodanje
Kriterij kvalitete :  otporan na smrzavanje

LIV29 podne ploče privlače pažnju na svakoj terasi, balkonu, krovnoj terasi i ulaznim prostorima. Sa svojom malom debljinom kamena od samo 2,9 cm u velikodušnim formatima, LIV29 postavlja novi standard. Kombinira prednosti inovativnog materijala betona – kao što su otpornost na smrzavanje, dugotrajan izgled i mala odstupanja dimenzija s izvrsnim izborom boja i složenom završnom obradom površine. S ovom modernom podnom pločom moguća je realizacija različitih shema polaganja.

Posjetite nas u JAX prodajnom centru Kukuljanovo, kontaktirajte na e-mail: gradnja.kukuljanovo@jax.hr ili telefonski na 051/513-111 ili 051/585-141 i osigurajte svoje Friedl podne ploče!

Cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje i plaćanje debitnim karticama. 

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h