Proizvođač:

Masa Planogel Rheo (1-30 mm) 25 kg/kom

29,22 €/kom.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Pakiranje 25 kg, dostupno odmah!

Samonivelirajući gel različitih reologija i viskoznosti. Produžena obradivost i smanjeno vrijeme čekanja za polaganje.

Debljina nanosa: 1-30 mm.

Inovativna formulacija na bazi sirovina s niskim utjecajem na okoliš i visokim tehnološkim sadržajem omogućuje izvođaču da prilagodi tečnost smjese sinergijom i baždarenjem sposobnosti kontrole pod lopaticom te izuzetnu glatkoću.

Planogel Rheo idealan je za primjenu na bilo kojoj vrsti adhezijske podloge i za bilo koju podlogu. Produženo vrijeme samoizravnavanja, idealno i za velike površine. Jednostavna primjena i strojevima za žbukanje. Formulirano od sirovina visokih performansi i s niskim utjecajem na okoliš. Prikladno za polaganje keramičkih pločica, porculanskog gresa, prirodnog kamena, parketa, elastičnih obloga i smola. Visoka dimenzionalna stabilnost i trajnost svojstava.

 

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara