Proizvođač:

Krovni prozori za odimljavanje

Cijena na upit

Krovni prozori za odimljavanje obično se koriste u zajedničkim prostorima kao što su stubišta i hodnici, kao i uredi i industrijske zgrade. Prozor za odimljavanje aktivira se automatski pomoću dimnog senzora ili ručno pomoću jedinice za aktivaciju. Prirodna ventilacija za svakodnevni komfor aktivira se pomoću integriranog prekidača u kontrolnom sustavu ili preko pomoćnog zidnog prekidača.

Sustav  za odimljavanje za kosi krov

VELUX sustav za odimljavanje za kosi krov se sastoji od krovnog prozora opremljenog elektromotorom i kontrolnog sustava za upravljanje prozorom. Krovni prozor nudi sve prednosti standardnih VELUX prozora sa središnjim ovjesom, dnevnu svjetlost i svjež zrak, a u slučaju aktivacije protupožarne zaštite krilo prozora otvara se 90° kako bi se iz prostora odveo dim.

Sustav za odimljavanje za ravni krov

Sastoji se od prozora za ravni krov s akrilnom kupolom i integriranim elektromotorom za otvaranje i kontrolnog sustava za odimljavanje. Svojim izgledom odgovara klasičnom VELUX prozoru za ravni krov s kupolom, a kada nije aktivirana funkcija odimljavanja ima sve funkcije prozora za ravni krov – dnevna svjetlost i provjetravanje.

 

Sjajna energetska učinkovitost

Izolacijski elementi na krilu i okviru VELUX krovnih prozora zvani ThermoTechnologyTM osiguravaju vrhunske izolacijske karateristike prozora, tj. smanjuju gubitak topline i potrošnju energije.

Isti dizajn kao drugi VELUX krovni prozori

Vanjski izgled VELUX prozora za odimljavanje podudara se s standardnim VELUX krovnim prozorima što osigurava skladan izgled kada se ugrađuje u istom krovu.

Isprobano i certificirano

VELUX sustavi za odimljavanje testirani su i certificirani prema EN ISO 12101-2 za krovne nagibe 15°; 90°.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara