Ne propustite
Proizvođač:

Kemopol plus

22,00 

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

KEMOPOL Plus je vodena disperzijska boja izrazite pokrivnosti, namjenjena dekoraciji i zaštiti unutarnjih zidnih površina.

Izrađen je na bazi vodene disperzije polimera u vodi i dodataka. Boja se posebno preporuča za aplikaciju na gips kartonske podloge i neujednačene podloge. Otporna je na suho otiranje, no ne i na mokro pranje.

PRIMJENA

Primjenjuje se na površinama izrađenim od podložnih vapneno-cementnih žbuka, betona, masa za izravnavanje, vlakneno-cementnih ploča, gips kartonskih ploča, ploča od iverice, strukturiranih tapeta kao i za površine sa čvrstim starim premazima koje je potrebno obnoviti.

IZDAŠNOST

5 – 6 m2 /l u dva sloja, ovisno o hrapavosti i upojnosti podloge.

POTROŠNJA

0,18 l/m2 u dva sloja.

ASORTIMAN

Proizvodi se u bijeloj boji, a primjenom Top Mix sustava za nijansiranje moguće je postići široki spektar nijansi iz ton karte Chromos-Svjetlost te iz mnogih drugih ton karata prisutnih na tržištu. Samostalno nijansiranje je moguće upotrebom pigmentnih preparacija Kemoton Strong ili Kemoton Plus.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h