Dostupno odmah
Akcija!
Proizvođač:

Kalkarea White porculanske pločice

Akcija!

Original price was: 20,32 €/m2.Current price is: 18,29 €/m2.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Kalkarea, kolekcija pločica od porculana s efektom kamena u kojoj stil odražava harmoniju i ljepotu ovih mjesta.

Kalkarea White je retificirana, podna, UNUTARNJA PODNA porculanska pločica koja nudi savršenu kombinaciju estetike i funkcionalnosti. Nježno odražava prirodnu svjetlost, dajući život svijetlim prostorima.

 • R10 – idealna za unutarnje prostore s propisanom protukliznošću za sigurnije kretanje
 • Dimenzija: 30×60 cm
 • Debljina: 9 mm

Prednosti

 • Higijenska i praktična:
  Keramički materijal je jednostavan za održavanje, higijenski i praktičan. Dovoljan je samo neutralni deterdžent kako biste uklonili nečistoće i vratili originalni sjaj.
 • Zdrava okolina:
  Zahvaljujući svojim fizičkim karakteristikama, keramički materijal ne ispušta štetne tvari u okolinu u kojoj živite, niti stvara neugodne mirise.
 • Otporna na trošenje:
  Izrađena je od ultra-kompaktnog tehničkog materijala koji je izuzetno otporan na trošenje, gaženje, udarce, ogrebotine i teške terete.
 • Otporna na mrlje i smrzavanje:
  Nema više brige oko mrlja ili oštećenja zbog loših vremenskih uvjeta. Proizvod je otporan na mrlje, kao i na smrzavanje i sve vrste atmosferskih utjecaja, što je čini idealnim proizvodom i za vanjske prostore.
 • Retificirana:
  Pločice su laserski rezane i s toga mogu ići s manjim fugama.
 • Prilagodljivost:
  Raznovrsni stilovi i dizajni su mogući zahvaljujući širokoj dostupnosti različitih veličina, debljina, završnih obrada i boja. Može se koristiti bilo gdje, kako na podovima tako i na zidovima, unutra ili vani, u stambenim ili javnim prostorima.

Za prostor koji odiše elegancijom, funkcionalnošću i dugotrajnom ljepotom.

Dostupno odmah!

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara