Proizvođač:

Kalkarea porculanske pločice – retificirane

22,53 €/m2

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Dostupna je u dvije varijante:

 1. Kalkarea Ivory je retificirana, podna, UNUTARNJA porculanska pločica koja nudi savršenu kombinaciju estetike i funkcionalnosti.
 2. Kalkarea Sand je retificirana, podna, UNUTARNJA I VANJSKA porculanska pločica u toploj pjeskovitom tonu koja nudi savršenu kombinaciju estetike i funkcionalnosti. Dostupna je u dvije varijante površine:
  • R10 – idealna za unutarnje prostore s propisanom protukliznošću za sigurnije kretanje.
  • R11 – s pojačanom protukliznošću, savršena za vanjske prostore i zone s većim rizikom od klizanja.

Dimenzija: 60×60 cm
Debljina: 9 mm

Prednosti:
 • Higijenska i praktična

Keramički materijal je jednostavan za održavanje, higijenski i praktičan. Dovoljan je samo neutralni deterdžent kako biste uklonili nečistoće i vratili originalni sjaj.

 • Zdrava okolina

Zahvaljujući svojim fizičkim karakteristikama, keramički materijal ne ispušta štetne tvari u okolinu u kojoj živite, niti stvara neugodne mirise.

 • Otporna na trošenje

Izrađena je od ultra-kompaktnog tehničkog materijala koji je izuzetno otporan na trošenje, gaženje, udarce, ogrebotine i teške terete.

 • Otporna na mrlje i smrzavanje

Nema više brige oko mrlja ili oštećenja zbog loših vremenskih uvjeta. Proizvod je otporan na mrlje, kao i na smrzavanje i sve vrste atmosferskih utjecaja, što je čini idealnim proizvodom i za vanjske prostore.

 • Retificirana

Pločice su laserski rezane i s toga mogu ići s manjim fugama.

 • Prilagodljivost

Raznovrsni stilovi i dizajni su mogući zahvaljujući širokoj dostupnosti različitih veličina, debljina, završnih obrada i boja. Može se koristiti bilo gdje, kako na podovima tako i na zidovima, unutra ili vani, u stambenim ili javnim prostorima.

Za prostor koji odiše elegancijom, funkcionalnošću i dugotrajnom ljepotom.

Dostupno odmah!

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara