Akcija!
Proizvođač:

Infracrvena sauna Grenada 2

Akcija!

Original price was: 1.932,11 €.Current price is: 1.642,30 €.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Moderna Grenada infracrvena sauna je pogodna za jednu do dvije osobe.
Ova infracrvena sauna nudi četiri keramička radijatora i jedan svjetleći keramički grijač. Ova infracrvena sauna namijenjena je postavljanju u bilo koji interijer umjerene temperature (spavaća soba, kućni fitness, zimski vrt). Prednost Grenada infracrvene saune je što za njezin rad nije potrebna posebna ventilacija. Infracrvena sauna ne stvara paru niti visoku temperaturu. Dovoljna je prirodna cirkulacija zraka u unutrašnjosti.

Bogata oprema

U bogatoj opremi naći ćete i radio/MP3 player s daljinskim upravljanjem, ionizator, temperaturni senzor, jedno svjetlo za čitanje, tri krovna svjetla te također dvije police za odlaganje pića. Jedna unutarnja i jedna vanjska upravljačka ploča koriste se za jednostavno upravljanje infracrvenom saunom. Infracrvena sauna se može priključiti na utičnicu od 230V. Valna duljina infracrvenog emitera je 6 – 16 mikrometara, što znači da infracrvena sauna zadovoljava najstrože EU direktive.

Prednosti infracrvene saune

Ova infracrvena sauna namijenjena je postavljanju u bilo koji interijer umjerene temperature (spavaća soba, kućni fitness, zimski vrt). Prednost Grenada infracrvene saune je što za njezin rad nije potrebna posebna ventilacija. Infracrvena sauna ne stvara paru niti visoku temperaturu. Dovoljna je prirodna cirkulacija zraka u unutrašnjosti.

Kvalitetan materijal

Sauna je izrađena od kanadske kukute koja je idealan materijal za izradu infracrvenih sauna. Ovo drvo ne sadrži smolu i ne ispušta nikakav miris

Tehničke specifikacije

Dimenzije ( Š x D x V, cm): 120 x 120 x 194
Broj osoba: 2
Materijal: kanadska kukuta
Upravljačka ploča: unutarnja i vanjska
Staklo i vrata: prozirno kaljeno staklo, staklena vrata
Debljina stakla: 5 mm
Rasvjeta: 1 unutarnja za čitanje, 2 vanjska

Krovna ventilacija: da
Senzor temperature: da
Ionizator: da
MP3 radio: da
Polica za piće: x 2

Dimenzije i težina paketa: 180 x 130 x 32 cm, 82 kg, 130 x 130 x 25 cm, 43 kg
Tip: infracrvena sauna
Duljina kabela za napajanje: iz upravljačke jedinice na stropnoj ploči, 2.5 m
Broj i vrsta grijanja: 4 keramička grijača (2x stražnji dio + 2x prednji), keramički crveni grijač (područje nogu)

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h