Ne propustite
Proizvođač:

Gazište za stepenice hrast

Cijena na upit

Kao važan dio svakog interijera i najvažniji dio stepeništa, drvena gazišta u potpunosti mijenjaju ugođaj u prostoru te mu podižu vrijednost na posve novu razinu.

Područje uporabe U zatvorenom
Boja gazišta Prirodna hrastovina
Materijal stepenice Drvo
Specifikacija materijala Hrast
Montaža Podna montaža
Debljina gazišta i čela Gazište: 42 mm / Debljina čela: 20 mm
Boja Svijetli hrast
Vrsta montaže Lijepljenje
Postavljanje

Prilikom postavljanja, gazište je potrebno dobro učvrstiti ljepljivom trakom dok ljepilo ne očvrsne. Ako se pravilno postavi, nećete imati problema poput škripanja, pomicanja i sličnog.

Izrada

Svako gazište zahtijeva veoma preciznu izradu kako bi se omogućila dugotrajna kvaliteta. Gazišta za stepenice se izrađuju po narudžbi koristeći samo širinski ljepljene ploče masivnog plemenitog drva hrasta. Izrađuju se po mjeri i u traženim dimenzijama i oblicima.

Obrada

Gazišta se isporučuju završno neobrađena što kupcu ostavlja izbor želi li uljenu ili lakiranu natur završnu obradu, ili bojanu po RAL ton karti boja.

NAPOMENA: Prilikom upita za informativnu ponudu, molimo Vas da detaljno navedete specifikacije mjera ili pošaljete skice gazišta sa naznačenim mjerama.

Rok isporuke je 30 dana.
Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

Slični proizvodi

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara