Proizvođač:

Diamond Gold Brillo 60×120

22,21 €/m2

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

Serija Diamond Gold prenosi savršeni sjaj mramora u svijet keramičkih pločica, nudeći vam beskompromisnu kvalitetu i estetiku. Velikoformatne pločice u dimenzijama 60×120 cm idealne su za stvaranje prostranih i veličanstvenih ambijenata u svim stilovima. Idealne su za oblaganje podova i zidova u stambenim i komercijalnim prostorima.

Prednosti:

  • Vječni sjaj mramora: Diamond Gold pločice repliciraju bogatu teksturu i sjaj mramora.
  • Velik format: ploče formata 60×120 cm minimaliziraju broj fuga, stvarajući besprijekoran i prostran izgled. Vaš interijer će dobiti dojam veličine i modernog dizajna.
  • Retificirane rubovi: zahvaljujući preciznoj obradi rubova, pločice se mogu postaviti s minimalnom fugom, što dodatno naglašava čisti i elegantan izgled.
  • Blage mramorne šare: suptilne mramorne linije na pločicama Diamond Gold donose dozu finoće i prirodne ljepote, čineći ih savršenim izborom za elegantne i sofisticirane prostore.
  • Sjajna obrada: površina pločica reflektira svjetlo i dodatno osvjetljava prostor, čineći ga većim i raskošnijim.
  • Održavanje i otpornost: lako se održavaju i čiste, otporne su na habanje i ogrebotine.
Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara